WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Wintersport

Waarom wintersport? Een snowcamp is de vakantie van je leven!

Door een prachtig wit sneeuwlandschap, met een zonnetje op je bol, zoef je de berg af. Na een sportieve dag werk je een lekker portie Kaiserschmarrn naar binnen. 's Avonds vier je een feestje met je nieuwe vrienden bij de après-ski. Dat is snowcamp bij Vinea. De ultieme wintersportvakantie, die je niet wil missen. Waarom wintersport? Een snowcamp is namelijk de vakantie van je leven!

Leer skiën of snowboarden

Snowcamp is geschikt voor iedereen, of je nu voor het eerst op de piste staat of al een ervaren wintersporter bent. Je kunt bij ons beginnerslessen boeken of juist in de funparks je stunts oefenen. Onze enthousiaste Nederlandstalige instructeurs staan voor je klaar, zodat jij deze vakantie zo goed mogelijk leert skiën of snowboarden.

Van nachtskiën tot rodelen

Wil je niet steeds dezelfde pistes af, maar juist meer van het skigebied ontdekken? Via de ski- en boardsafari nemen we je mee op sleeptouw door het prachtige winter wonderland. Geniet lekker van het uitzicht zonder je druk te hoeven maken om de route. Niet alleen overdag kun je de piste op. Tijdens het nachtskiën maak je onder de sterrenhemel een magische afdaling. Wil je een dagje iets anders doen? Dan moet je ook zeker rodelen proberen. Op een houten slee rodel je naar beneden over een verlicht parcours.

Jongeren op snowcamp

Super chill verblijf met sauna

Tijdens onze snowcamps verblijven we gezamenlijk op één locatie. Het verblijf in Angerberg (Oostenrijk) is bijvoorbeeld een groot vakantiehuis. Dit huis heeft een ruime woonkamer met zithoek en eettafels waar we met zijn allen kunnen eten. Ook hebben we hier plek om onze eigen feestjes te bouwen. Je slaapt in een 2-, 3- of 4-persoons slaapkamer. Bijna alle kamers hebben een eigen badkamer, dus je hoeft nooit lang te wachten op de douche. Zin om even bij te komen in de wellness? Dan word je hier heel blij van: in dit vakantiehuis hebben we onze eigen sauna!

Après-skiën met je nieuwe vrienden

Je bepaalt zelf hoe jij je avond invult tijdens ons snowcamp. Lekker de dag afsluiten in de après-ski of een keer eten in een berghut in plaats van in ons vakantiehuis is helemaal prima. Onze reisleiding organiseert 3x een avond waarop we gezamenlijk uitgaan. Zij regelen een taxi (tegen eigen bijdrage) terug naar ons vakantiehuis. Wil je vaker op stap? Dan moet je dit zelf regelen, uiteraard helpen onze reisleiders je hier graag mee. Ben je niet zo van het stappen, dan mag je natuurlijk ook lekker chillen in de recreatieruimte. Of doe mee met leuke spellen zoals Weerwolven of Who’s the man.

Skiën op snowcamp

Ga komend jaar op snowcamp met Vinea

Een fantastische snowcamp vakantie van Vinea beleef je komend jaar al vanaf €999. Wij bieden voor diverse leeftijdsgroepen wintersportvakanties aan in Zell am See, Saalbach en Angerberg tijdens oud & nieuw en in de voorjaarsvakantie. Check welk snowcamp het beste bij jou past.