VINEA PARTNERS

Om jou een bijzondere, veilige en een vakantie van hoge kwaliteit te kunnen bieden, werkt Vinea regelmatig samen met partners. Hieronder kan je lezen met welke grote partners wij dit jaar samenwerken.

Trees for All
Samen met Trees for All zetten we ons in voor een beter klimaat, herstel van ecosystemen en biodiversiteit en armoedebestrijding in de wereld. Voor elke €6,25 aan CO2-compensatie planten we een boom in Costa Rica.Trees for All is een CBF-erkende stichting zonder winstoogmerk en heeft als doel investeren in de toekomst en leefbaarheid van onze planeet door wereldwijd bos te planten en te herstellen. 

 

Tina
Tijdens het Voor onze Tina fans hebben wij echte Tina kampen (7-10, 10-12 en 12-15 jaar) vier jij een week lang feest met andere meiden. Het tijdschrift Tina is al jarenlang een begrip onder jonge meiden.

 

Wereld Natuur Fonds
Kom in actie voor de wilde dieren met de WNF-Rangers van het Wereld Natuur Fonds. Tijdens het WNF-Rangers Zomerkamp (7-12 en 10-12 jaar) ben jij elke dag in Safaripark Beekse Bergen te vinden en help je zelfs de dierenverzorgers een handje mee!
 

Technische Universiteit Delft

Nieuw is een samenwerking met de TU Delft. We organiseren een echt TU Delft kamp waar je een eigen 3D-dier ontwerpt met LED-verlichting. We verblijven op de sportcampus, dus deze locatie is natuurlijk ook perfect voor een Sportkamp en Kartkamp in samenwerking met de TU.

 

 

Telstar Surf
In samenwerking met Telstar organiseert Vinea de vetste surfcamps. Telstar bevindt zich op strand Horst wat ook wel bekend staat van dé surfspot
van Nederland. Beleef hier de surflifestyle en leer als de beste windsurfen of kitesurfen! 

 

Commissie Watersport Opleidingen
Alle Vinea zeil- en surfscholen zijn CWO-gekwalificeerd. Het CWO waarborgt de kwaliteit van de vaaropleidingen in Nederland. Bij alle cursussen van onze zeilscholen ontvang je aan het eind van de week een CWO-diploma of vorderingenstaat.
‚Äč

Albert Heijn
Samen met de Albert Heijn zorgt Vinea voor verse en gevarieerde voeding op alle locaties in Nederland. Lees hier meer over voeding bij Vinea.
 

Antix Sports

Samen met Antix Sports organiseren wij het Kite- en surfkamp Workum!  Zij verzorgen de kitesurf lessen en wij Vinea de surflessen. Dit allemaal op dè kite en surf spot: Workum.

                                                                                                          

 

HISWA 

De HISWA is de brancheorganisatie voor de watersport. Om als zeilschool lid te worden van de HISWA dien je aan verschillende strenge voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden zijn allemaal in het voordeel van onze deelnemers. Het HISWA keurmeer dragen we met trots. Meer informatie over de HISWA vind je hier.

 

Watersportverbond 
Het Watersportverbond is de sportbond voor bijna alle watersporten. Het Watersportverbond activeert de gehele zeilsport in Nederland en organiseert veel evenementen voor kinderen. Door evenementen als o.a. de Optimist on Tour enthousiasmeren ze nieuwe jeugd voor de zeilsport. Door ons lidmaatschap bij het verbond steunen wij deze evenementen en is het ook mogelijk op je zeilvakantie bij Vinea te boeken via het Zeilscholen platform.