VINEA PARTNERS

Om jou een bijzondere, veilige en een vakantie van hoge kwaliteit te kunnen bieden, werkt Vinea soms samen met partners. Hieronder kan je lezen met welke partners wij dit jaar samenwerken.

Zo Zit Dat

 

 

 

 

In samenwerking met het populaire tijdschrift 'Zo Zit Dat' organiseert Vinea het Explorer Camp by Zo Zit Dat (7-10,  10-12 en 12-15 jaar). Ga aan de slag met alles wat te maken heeft met natuur, techniek, wetenschap en sport.

WNF-Rangerclub

 

 

 

 

Kom in actie voor de wilde dieren met de WNF-Rangerclub van het Wereld Natuur Fonds. Tijdens de WNF-Rangerclub zomerkampen (7-12 en 10-12 jaar) ben jij elke dag in het gloednieuwe WILDLANDS Adventure Zoo Emmen te vinden.

Young Engineers

‚Äč

 

 

 

Samen met Young Engineers leer je doormiddel van LEGO alles over techniek. Kijk snel bij de Young Engineers vakanties (7-10 en 10-12 jaar)

Commissie Watersport Opleidingen

 

 

 

 

Al jaren zijn de zeilscholen van Vinea commissie watersport gecertificeerd (CWO). Zo garanderen we jou de beste kwaliteit. Kijk hier naar het complete CWO-gecertificeerde zeilaanbod (7-19 jaar).

Tina

 

 

 

 

Tijdens het Meidenzomerkamp by Tina (7-10, 10-12 en 12-15 jaar) vier  jij een week lang feest met andere meiden. Het tijdschrift Tina is al jarenlang een begrip onder jonge meiden.

Universiteit van Amsterdam

 

 

 

 

In samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (UvA) organiseert Vinea het Uva Sciencecamp (10-12 en 12-15 jaar). Maak kennis met een wereld vol robotica, 3D filmen, katrollen en nog veel meer.

 

Allerhande Box

 

 

 

 

Samen met de allerhande box van de Albert Heijn zorgt Vinea voor verse en gezonde voeding op alle locaties in Nedeland. Lees hier meer over voeding bij Vinea

 

Studiekring
Studiekring

In 2016 organiseerden we met Studiekring een leuke actie voor hun examenleerlingen. Sinds mei 2017 slaan we onze handen ineen om voor een langere periode een partnership aan te gaan. Net als wij staat Studiekring midden in de jongerendoelgroep. Studiekring geeft door heel Nederlande huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen. Hiermee leren zij jongeren leren, ieder op hun eigen manier. En ondersteunen zij hun persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid. Samen bundelen wij onze krachten en combineren op deze manier huiswerk maken met de funfactor van jongerenvakanties. Kijk hier voor meer informatie over Studiekring.

 

Brood en Spelen

Vinea is een samenwerking aangegaan met Bood & Spelen. Om dit te vieren organiseren wij voor hun overblijf kinderen van de bovenbouw een wedstrijd. Zij moeten van recyclebare materialen een 'groene' boot maken. Brood & Spelen is een actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang. Zij verzorgen tussenschoolse-, buitenschoolse-, en kinderdagopvang voor kinderen vanaf de geboorte tot de middelbare school. Kinderopvang in een veilige omgeving met een ontwikkelingsstimulerend klimaat, waarbij samenwerken centraal staat. Voor meer informatie over Brood & Spelen lees hier.