VINEA PARTNERS

Om jou een bijzondere, veilige en een vakantie van hoge kwaliteit te kunnen bieden, werkt Vinea regelmatig samen met partners. Hieronder kan je lezen met welke grote partners wij dit jaar samenwerken.

Tina
Voor onze Tina fans hebben wij echte Tina kampen (7-10, 10-12 en 12-15 jaar) vier jij een week lang feest met andere meiden. Het tijdschrift Tina is al jarenlang een begrip onder jonge meiden.

Zo Zit Dat
In samenwerking met het tijdschrift 'Zo Zit Dat' organiseert ViNEA het Zo Zit Dat Zomerkamp (7-10 en 10-12  jaar). Beleef samen de leukste activiteiten op het gebied van natuur, dier, ruimte, techniek en wetenschap! 
 

Wereld Natuur Fonds
Kom in actie voor de wilde dieren met de WNF-Rangers van het Wereld Natuur Fonds. Tijdens het WNF-Rangers Zomerkamp (7-12 en 10-12 jaar) ben jij elke dag in Safaripark Beekse Bergen te vinden en help je zelfs de dierenverzorgers een handje mee!
 

Technische Universiteit Delft
Nieuw dit jaar is een samenwerking met de TU Delft. We organiseren een echt TU Delft kamp waar je een eigen 3D-dier ontwerpt met LED-verlichting. We verblijven op de sportcampus, dus deze locatie is natuurlijk ook perfect voor een Sportkamp en Kartkamp in samenwerking met de TU.


Telstar Surf
In samenwerking met Telstar organiseert Vinea de vetste surfcamps. Telstar bevindt zich op strand Horst wat ook wel bekend staat van dé surfspot
van Nederland. Beleef hier de surflifestyle en leer als de beste windsurfen of kitesurfen!


Brunotti Beachclub
Brunotti Beachclub Oostvoorne is ook dit jaar weer de plek om te leren windsurfen of kitesurfen. Wil jij nog harder leren varen, zout happen of leren kiten op het strand? Deze week zie jij de surfers door de lucht heen vliegen en is het de kans om nog beter te leren surfen.


Viking
Dit jaar introduceren we een nieuwe samenwerking met Zeilschool de Viking. Hier leer je zeilen op het gezellige Veerse meer in de boot die jij wilt!
 

Commissie Watersport Opleidingen
Alle ViNEA zeil- en surfscholen zijn CWO-gekwalificeerd. Het CWO waarborgt de kwaliteit van de vaaropleidingen in Nederland. Bij alle cursussen van onze zeilscholen ontvang je aan het eind van de week een CWO-diploma of vorderingenstaat.
‚Äč

Albert Heijn
Samen met de Albert Heijn zorgt Vinea voor verse en gevarieerde voeding op alle locaties in Nederland. Lees hier meer over voeding bij Vinea.
 

Brood en Spelen
Vinea is een samenwerking aangegaan met Bood & Spelen. Om dit te vieren organiseren wij voor hun overblijf kinderen van de bovenbouw een wedstrijd. Zij moeten van recyclebare materialen een 'groene' boot maken. Brood & Spelen is een actieve organisatie met een eigentijdse kijk op kinderopvang. Zij verzorgen tussenschoolse-, buitenschoolse-, en kinderdagopvang voor kinderen vanaf de geboorte tot de middelbare school. Kinderopvang in een veilige omgeving met een ontwikkelingsstimulerend klimaat, waarbij samenwerken centraal staat. Voor meer informatie over Brood & Spelen lees hier.