WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

VINEA PARTNERS

Om jou een bijzondere, veilige en kwalitatieve vakantie te kunnen bieden, werkt Vinea samen met verschillende partners. Hieronder lees je over de grote partners waarmee wij op dit moment samenwerken.

Trees for All

Samen met Trees for All zetten we ons in voor een beter klimaat, herstel van ecosystemen en biodiversiteit en armoedebestrijding in de wereld. Voor elke €6,25 aan CO2-compensatie planten we een boom in Costa Rica.Trees for All is een CBF-erkende stichting zonder winstoogmerk en heeft als doel investeren in de toekomst en leefbaarheid van onze planeet door wereldwijd bos te planten en te herstellen.


Wereld Natuur Fonds

​In samenwerking met de Rangers van het Wereld Natuur Fonds organiseren wij al jaren diverse dierenkampen. Hierbij staat het op een leuke, speelse manier leren over (wilde) dieren en natuurbehoud centraal. Samen komen we in actie voor de natuur terwijl de kids tegelijkertijd een fantastische kampweek beleven.


Commissie Watersport Opleidingen

Alle Vinea zeil- en surfscholen zijn CWO-gekwalificeerd. Het CWO waarborgt de kwaliteit van de vaaropleidingen in Nederland. Bij alle cursussen van onze zeilscholen ontvang je aan het eind van de week een CWO-diploma of vorderingenstaat.


Dutch Surf Academy

De golfsurflessen op onze surfcamps in 's-Gravenzande worden verzorgd door Dutch Surf Academy. En dat betekent dat je les krijgt van de beste surfers van Nederland! Zo werd eigenaar Kaspar Hamminga al 4 keer Nederlands kampioen. Een betere surfleraar kun je je niet wensen, toch?


Telstar Surf

In samenwerking met Telstar organiseert Vinea de vetste surfcamps. Telstar bevindt zich op Strand Horst wat ook wel bekend staat van dé surfspot van Nederland. Beleef hier de surflifestyle en leer als de beste windsurfen of kitesurfen!


Albert Heijn

Samen met de Albert Heijn zorgt Vinea voor verse en gevarieerde voeding op alle locaties in Nederland. Lees hier meer over voeding bij Vinea.


Antix Sports

Samen met Antix Sports organiseren wij het Surfkamp in Workum! De toppers van Antix verzorgen de kitesurflessen en onze eigen instructeurs geven de lessen windsurfen. Dit allemaal op dé kite- en surfspot van Nederland: Workum.


HISWA 

De HISWA is de brancheorganisatie voor de watersport. Om als zeilschool lid te worden van de HISWA dien je aan verschillende strenge voorwaarden te voldoen. Deze voorwaarden zijn allemaal in het voordeel van onze deelnemers. Het HISWA keurmeer dragen we met trots. Meer informatie over de HISWA vind je hier.

Watersportverbond

Het Watersportverbond is de sportbond voor bijna alle watersporten. Het Watersportverbond activeert de gehele zeilsport in Nederland en organiseert veel evenementen voor kinderen. Door evenementen als o.a. de Optimist on Tour enthousiasmeren ze nieuwe jeugd voor de zeilsport. Door ons lidmaatschap bij het verbond steunen wij deze evenementen en is het ook mogelijk je zeilvakantie bij Vinea te boeken via het zeilscholen platform.


Technische Universiteit Delft

Op de campus van de TU Delft organiseren wij diverse dagkampen voor de leeftijdsgroep 10-15 jaar. Een technisch 'TU Delft-kamp' mag daarbij natuurlijk niet ontbreken! Maar de campus leent zich ook perfect voor een sportkamp, Fashion Design kamp en een Danskamp.