WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Avonturenkamp Heino 10-12

Heino

None
€ 349,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Avonturenkamp Heino 10-12

Klim en klauter hoog in de lucht en vaar op een zelfgebouwen vlot. Deze vakantie gaan we op avontuur! Lekker veel bewegen in de buitenlucht en dan ’s avonds met je nieuwe vrienden relaxen bij het kampvuur. Het worden de leukste dagen van de zomer!

Ben jij het liefste altijd buiten en hou je wel van een beetje actie? Dan is dit kamp wat voor jou! We verblijven op een locatie waar van alles te doen is. Om dat allemaal te ontdekken doen we een leuke fotospeurtocht door de omgeving. Dan kom je bijvoorbeeld een meer tegen, waar jij op een vlot gaat varen. Een vlot dat je eerst zelf gaat bouwen! Ook ga je klauteren op het touwenparcours vol hindernissen en gaan we lekker sporten met elkaar. Onze reisleiding doet elke sport nét even anders zodat het nog veel leuker wordt! 

In de avond kan het kampvuur aan en mag je je eigen broodje bakken boven het vuur. En we gaan lekker dansen, want op het terrein is een echte disco. Dat wordt dus lekker meezingen en gek doen op de dansvloer, deze vakantie mag het allemaal!

4 dagen vol buitenactiviteiten
Hoogteparcours, vlotten bouwen en meer
Verblijf op vakantiepark met zwembad