WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Instructeursopleiding Us Hiem

Oudega - NL

None
€ 450,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Instructeursopleiding zeilen en windsurfen

Klaar om je skills naar the next level te brengen? Om er een nieuwe familie bij te krijgen? Dát is wat je te wachten staat als je instructeur wordt bij Vinea zeilscholen. Het is intensief, het is hard trainen, maar vooral… een fantastische ervaring die je leven verandert.

Lijkt het jou gaaf om zelf zeilles of windsurfles te geven? Bij Vinea kun je een opleiding volgen om zeil- of windsurfinstructeur te worden. Instructeur zijn is veel meer dan alleen een functie: je wordt deel van een hele hechte staffamilie. Al honderden stafleden gingen je voor, dus waar wacht je nog op?!

De opleiding bestaat uit een CWO IV-training en een lesgeefweekend. Je begint met een intensieve opleidingsweek om op CWO IV niveau te komen. Je leert het van de besten: instructeurs met jarenlange ervaring in zeilen of windsurfen die gecertificeerd zijn om op het allerhoogste niveau les te geven. Overdag werk je op het water aan je vaardigheden en ’s avonds krijg je theorielessen. Zo bereid je je zo goed mogelijk voor op het theorie- en praktijkexamen aan het eind van de week.

Lesgeefweekend
Nadat je je CWO IV hebt gehaald (of minimaal CWO III) volgt een lesgeefweekend. Dit weekend vindt op een later moment plaats. Hier word je helemaal klaargestoomd om zelf zeil- of windsurflessen te gaan geven. Hierbij wordt ook gekeken naar jouw sociale vaardigheden. Als je dit weekend succesvol afrondt en aan de overige selectievoorwaarden voldoet, is daar hét moment waar je al die tijd naar uitgekeken hebt: je krijgt je instructeursdiploma en mag jezelf officieel gecertificeerd CWO-instructeur noemen!

Kom bij onze hechte Vinea-familie!
Uitgebreide opleiding
CWO-gecertificeerd instructeur worden

Vakanties die je bekeken hebt