LAST MINUTE DEALS

Op de Vinea Last Minute Deals krijg je flinke korting! Nice! En het leuke is: alle vakanties op deze pagina hebben vertrekgarantie, dus als je boekt, gaat het sowieso door! LET OP: De korting is alléén geldig voor de vertrekdatum en aantal dagen zoals dat op deze pagina vermeld staat. De korting is niet te combineren met andere kortingen en ook niet geldig op reeds gemaakte boekingen. 


Helemaal uitverkocht waren de surkampen in 's Gravenzande en Strand Horst. Daarom hebben we speciaal voor jullie nog een Surfcamp Nederland (golfsurfen) en Surfcamp Telstar (windsurfen) georganiseerd van 23 t/m 29 augustus. Mis 'm deze keer niet! Of kom nog een keer ;-)


Ben jij die onrustige waterrat die thuis zit? Of wil je ontdekken hoe groot jouw zeiltalent is? We hebben nog plek op Zeilkamp De Steven in Langweer in de laatste zomerweek 23-29 augustus. 

Zeilkamp De Steven voor 7 tot 12 jaar

  • van €599,- naar €499,- voor 7 dagen. 
  • van €359,- naar €329,- voor 4 dagen.

Keuze uit: Optimist, Laser Pico en watersportactiekamp. 

Zeilkamp De Steven voor 12 tot 19 jaar

  • van €599,- naar €499,- voor 7 dagen.

Keuze uit: Windsurfen, Valk, Hobie T1, RS Feva en Topas Trez


 


Bel ons dan even, dan weet je meteen of wij alles nog voor je kunnen regelen: 030-2270680! Bel je in het weekend voor een boeking voor dezelfde of de volgende dag? Dan kun je contact opnemen met ons noodnummer (deze staat ingesproken op ons antwoordapparaat).