WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Meidenkamp 7-12 Meivakantie 2 nachten Woudenberg

Woudenberg - NL

None

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Deze vakantie is al geweest en niet meer beschikbaar.

Een supercool TikTok-filmpje maken en je nagels lakken als een echte styliste. Je eigen kaarsen en bodyscrub maken en oja, ook nog naar de dierentuin! Dit en nog veel meer ga je allemaal meemaken tijdens dit meidenkamp. Crea, beauty, dieren, het komt allemaal voorbij. Maar vooral: heel veel gezelligheid en lol met elkaar!

Maak van jouw meivakantie een superleuke meidenvakantie! Op dit kamp doe je allerlei leuke meidendingen, van creatieve DIY’s tot een dansworkshop waarmee je je eigen coole dansfilmpje kunt maken voor op TikTok. Je gaat de mooiste kaarsen maken voor thuis en heerlijk ruikend badzout of bodyscrub in de leukste kleurtjes. Ook gaan we squishies versieren en krijg je een echte nail art workshop. Verder gaan we ook met zijn allen een dag naar Dierenpark Amersfoort.

Al deze dingen doe je samen met andere meiden van jouw leeftijd. Dat wordt dus supergezellig! Eén ding is zeker: als het aan de meiden van de reisleiding ligt, gaan we lekker veel lachen en keten! Om het feest compleet te maken bakken we tijdens de Pizza Party onze eigen minipizza’s en mag natúúrlijk een echte Bonte avond niet ontbreken! Kom jij ook nieuwe vriendinnen maken deze meivakantie? Je kunt kiezen tussen 3 of 5 dagen kamp!

Nieuwe vriendinnen maken
DIY's, beauty, naar de dierentuin en meer
Supergezellige meidenvakantie

Vakanties die je bekeken hebt