NIEUWE BESTEMMINGEN

We hebben er dit jaar weer een aantal hele gave nieuwe bestemmingen en spannende acitiviteiten bij! Hieronder lees je er alles over. Nieuw kampement in Zeewolde
Wij hebben een supervet nieuw kampement in Zeewolde waar je allerlei soorten watersport kunt uitproberen op ons zeil- en watersportkamp. Wil jij ook elke dag een nieuwe watersport proberen? Klik dan hier!

De Laerling
De Laerling is de kleinste kielboot ter wereld. Het is dan ook echt het kleine broetje van de valk. In deze jeugdboot kan je ook zonder ervaring snel leren zeilen. Je zit met z'n 2en in de boot wat natuurlijk erg gezellig is, maar je leert hierdoor ook goed samenwerken. De Learling varen wij bij onze zeilschool de Steven.

Vernieuwd programma Strand Horst
Vorig jaar voor het eerst in ons aanbod en direct een grote hit: wind- of kitesurfen op dé spot van Nederland: Strand Horst! Dit jaar hebben we het programma nog verder verbeterd: we kunnen flexibeler inspelen op de weersomstandigheden en je krijgt meer uren les. Daarnaast hebben we een supercool vernieuwd programma naast het kiten/windsurfen.


 ​Nieuwe locatie: Maubuisson
Wij hebben deze zomer een nieuwe locatie aan de Atlantische kust in Zuid-Frankrijk: Maubuisson. Je verblijft aan het watersportmeer Lac d’Hourtin en op 10 minuten fietsen van het golfsurfdorpje Carcans Plage. Door de unieke combinatie van een oceaan én een meer op één spot kan je bij deze vakantie kiezen voor een van de twee keuzeprogramma's: kies voor een golfsurfpakket of een watersportpakket. Met het waterportpakket ga je golfsurfen, wakeboarden, windsurfen en catamaranzeilen.

Waterskiën in Zeeland
Bij onze GoBeach Zeeland kampen hebben wij een toffe nieuwe activiteit: waterskiën! Met een camping direct aan het Veerse meer ga jij onder andere waterskiën, windsurfen, sup’pen.

Watertrekking in de Pyreneeën
Tijdens een vakantie aan de Costa Brava met veel strand en feestjes heb je nu ook de optie om een watertrekking van twee dagen te doen. Je maakt een watertrekking door een wild stromende rivier in de Pyreneeën waar je vervolgens ook overnacht! 

Tinakamp nu voor nog meer leeftijden
Deze zomer hebben wij een nieuwe leeftijdsgroep erbij! Ben jij tussen de 12-15 jaar, ga dan mee op Tinakamp en beleef een week lang vol meidenplezier.
 
Adventure Kixx is vernieuwd
Komende zomer hebben we een nieuwe locatie in Bladel (Noord-Brabant). Hier vind je onder andere onze oude, vertrouwde vakantie Adventure Kixx. Deze is dit jaar in een nieuw jasje gestoken met hele toffe activiteiten zoals outdoor lasergamen, speleogie en een klimbos!

Outdoor lasergamen in het bos
Bij onze Adventure Kixx vakanties gaan we iets heel vernieuwends doen, namelijk outdoor lasergamen! Misschien heb je al een keer binnen in een donkere ruimte gelasergamed, maar heb je dit wel eens buiten gedaan in het bos? Dat maakt het nóg spannender. Verschuil je gecamoufleerd achter de bomen en bespied de vijand.

Mountainbiken in de Ardennen
Nieuw dit jaar is ons mountainbikekamp in de Ardennen. Maak vette tochten door het mooie landschap en krijg begeleiding van gediplomeerde MTB instructeurs.


 LEGO® met Young Engineers
Ben je dol op Lego en ben je dol op bouwen? Dan heeft Vinea sinds deze zomer een supervet kamp voor jou! Samen met de instructeurs van Young Engineers bouw je de slimste creaties met LEGO® en kom je meer te weten over wis-, natuur- en bouwkunde. Klik hier voor meer info!

Nieuwe talenschool in Canterbury
Wij hebben dit jaar een nieuwe, kwalitatief nog betere, talenschool gevonden. Jij kunt nu het maximale uit de Engelse taalcursus halen! Het maakt niet uit op welk niveau je nu zit, iedereen kan bij deze school terecht! Je volgt lessen met internationale leeftijdsgenoten en daarnaast is er genoeg tijd voor supervette activiteiten met de groep.

Overnachten in de jungle van WILDLANDS
Bij onze WNF-Rangerclub zomerkampen hebben een nieuwe supergave optie: overnachten in de jungle van WILDLANDS, Adventure Zoo Emmen. Durf jij met ons mee?

Eastbourne is weer terug van weggeweest
Onze locatie Eastbourne is weer terug met de leukste activiteiten in combinatie met een goede Engelse talencursus verspreid over de week. Naast de lessen is er genoeg tijd voor een citytrip naar Londen en Brighton, een tocht naar de Seven Sisters krijtrotsen en allerlei toffe spellen.

UvA Science Camp nu ook in de zomer
Na een succeskamp in de krokusvakantie is ons UvA Science Camp nu ook in de zomer te boeken! Kruip in de huid van een spion of maak je eigen 3D-film. Duik jij met ons mee de wetenschap in?

Explorer camp by Zo Zit Dat
Deze zomer hebben wij een kamp in samenwerking met Zo Zit Dat! Tijdens het Explorer Camp by Zo Zit Dat word jij ondergedompeld in de wereld van techniek, natuur, wetenschap en sport. Een kronkelende slang om je nek, je eigen robot bouwen en een insectendiner bereiden… Durf jij het ook te proeven?