NIEUWE BESTEMMINGEN

We hebben er dit jaar weer een aantal hele gave nieuwe bestemmingen en vakanties bij! Hieronder lees je er alles over.


Fan van wind- en kitesurfen? Dan is deze surfweek echt iets voor jou. Het maakt niet uit welk niveau je hebt. Beginneling of prof: het Vinea Telstar Surfcamp is voor iedereen te gek. Het Vinea Telstar Surfcamp is al jaren succesvol in de zomer en daarom nu ook in de meivakantie beschikbaar.

Bekijk hier het programma en boek snel! 

 

Deze zomer hebben wij drie gloednieuwe vakanties in Huizen. Deze locatie midden in 't Gooi is centraal gelegen en goed bereikbaar. Ook hebben we een nieuw golfkamp net buiten Alkmaar, aan golfbaan Sluispolder.

Ultimate Dance Experience 7-10/10-12/12-15
Stilzitten deze zomer? Nee natuurlijk niet! Dit Ultimate Dance Experience zomerkamp breng jij door op de dansvloer. Deze week werk jij aan je techniek in een choreografie met de nieuwste dansmoves. Je gaat aan de slag in de stijlen Streetdance, Hiphop en Modern. Heb jij al wat meer ervaring met dansen? Dan is het PRO danskamp echt wat voor jou! 

​Kart Kings 12-15
Wil jij leren racen als Max Verstappen? En wil je weten hoe hij en andere professionele coureurs hun carrière zijn begonnen? Tijdens Kart Kings rij je in elektrische karts waarin je tot wel 55 km/h kan gaan! Je krijgt 4 kartclinics op de kartbaan van dé broertjes Coronel om je voor te bereiden op de Grand Finale.

Sport Experience 7-10/10-12
​​Als je ervan houdt om lekker sportief bezig te zijn, dan is het Sport Experience zomerkamp de vakantie voor jou! Deze week krijg je professionele clinics in niet alledaagse sporten. Denk aan salto’s maken met freerunning, je conditie en kracht trainen tijdens de bootcamp, de top bereiken met klimmen en samenwerken met je team tijdens het beachtennis.

Golfkamp 10-12/12-15
In samenwerking met Dutch Kids Golf organiseren wij het leukste golfkamp. Samen werken we op een ontspannen manier toe naar misschien wel je nationale baanpermissie of hcp (handicap) 54, zodat je na deze golfweek samen met je (groot)ouders en/of vriendjes op een baan in jouw buurt verder kunt spelen. Ook de (al wat) gevorderde spelers kunnen hun hart ophalen: ingedeeld op niveau ga je flink aan de slag om je spel te verbeteren en misschien wel je hcp te verlagen.


Voor onze Smart Camps hebben wij drie toffe nieuwe locaties: Kamerik, Cambridge en Beekse Bergen!

Vernieuwd: Summer School Experience 7-10/10-12
Voor een echte summer school experience hoef je helemaal niet naar Engeland. Geef jouw Engels een boost tijdens het leukste Engelse taalkamp van Nederland. Deze zomer vindt deze vakantie plaats in Kamerik. Op deze nieuwe, unieke locatie midden in het Groene Hart vinden enkel Engelstalige Vineakampen plaats, waardoor je echt wordt ondergedompeld in de Engelse taal. Een supergoede oefening dus.

English Summer Camp 7-10/10-12
Wil jij tijdens de zomervakantie graag in Nederland op kamp met andere kinderen van jouw leeftijd, maar spreek je niet zo goed Nederlands? Voor het English Summercamp in Kamerik is dat ook helemaal niet nodig! Ga kanoën, zwemmen, een dagje naar Utrecht en nog veel meer. En dat allemaal in het Engels!

Cambridge + Cambridge Extended 15+
Cambridge is onze nieuwe bestemming in Engeland, exclusief voor 15+. Cambridge staat bekend als een echte studentenstad met een van de bekendste universiteiten van de wereld. Samen met andere jongeren volg je een Engelse talencursus op jouw niveau, ervaar je hoe het is om een Engelse student te zijn en ontdek je deze historische stad.

Vernieuwd: WNF-Rangers Zomerkamp 7-10/10-12
​Deze zomer verblijven we met het WNF-Rangers Zomerkamp naast Safaripark Beekse Bergen! Hier krijg je samen met je vakantiegenoten een exclusief kijkje achter de schermen. De parkrangers nemen ons de hele vakantie mee het park in. Ze laten je de operatiekamer zien en je mag meehelpen bij de afdeling dierenverzorging... hoe cool?! 


Is 1 bestemming niet genoeg voor jou? Tijdens de rondreizen ontdek je de mooiste steden en natuur. Wij regelen de interaitickets... en jij bepaalt de rest! Naast Oost-Europa hebben we deze zomer nieuwe rondreizen door Noord-, Zuid-, en West-Europa.

Rondreis Noord-Europa 15+
Terras-hoppen in Hamburg, shoppen in Stockholm, op de kunstzinnige tour in Oslo en lekker chillen aan het strand van Kopenhagen... Zie jij het wel zitten om de hippe steden én ruige natuur van Noord-Europa te verkennen? Dan is deze rondreis door Duitsland en maar liefst drie (!) Scandinavische landen perfect voor jou.

Rondreis Oost-Europa 15+
Van picknicken in Berlijn en shoppen in Krakau tot een spadag in Boedapest en raften in Ljubljana. Tijdens deze rondreis door Oost-Europa maak je het allemaal mee. In twee weken tijd reis je met de trein door vier landen. Te gek!​

Rondreis Zuid-Europa 15+
Tijdens deze rondreis door Zuid-Europa ontdek je de leukste steden, zoals Florence, Verona en Milaan. Dat niet alleen: je sluit jouw vakantie af op het heerlijke strand van Istrië in Kroatië. Hier kun je niet alleen lekker chillen, maar ook heel goed stappen.

Rondreis West-Europa​ 15+
​Ben jij gek van de Engelse cultuur? Of juist benieuwd naar de Schotse Highlands? Tijdens de rondreis door West-Europa ga je sightseeën in Edinburgh, shoppen in wereldstad London, relaxen op het strand in het hippe Brighton en nog veel meer... In totoaal bezoek je 6 steden!


Een van de leukste Beachlife vakanties zijn de surfvakanties! Voor deze zomer zijn wij voor jou op zoek gegaan daar dé perfecte surfspots in Nederland en het buitenland.

Young Riders 10-12/12-15
Jij ervaart deze vakantie de ultieme surf-lifestyle in ’s-Gravenzande. Bij golfsurfen denk je misschien niet direct aan deze plek, maar dit is juist dé spot voor een surfvakantie. De golven zijn superlang en de zeebodem bestaat uit heerlijk fijn zand. Extra chill: Je verblijft op een camping net achter de duinen. 

Surfcamp Montalivet 15-17
Aan de Atlantische kust verblijf je in surfstadje Montalivet: dé surfspot waar dankzij de zandbanken veel verschillende golven zijn. Een perfecte plek dus voor zowel beginners als gevorderden. Hier sta je non-stop op je surfboard. Niet alleen overdag heerlijk in het zonnetje, maar zelfs tijdens de spectaculaire zonsondergang!


Deze zomer hebben we heel wat nieuws voor je in petto op de zeil- en surfkampen! Van nieuwe activiteiten en bootsoorten tot compleet nieuwe vakanties. Check het hieronder. 

Nieuw: Vinea Brunotti Surfcamp 10-12/12-15/15+
​Na veel succesvolle edities op Telstar hebben we nu de ultieme opvolging voor je: het Vinea Brunotti Surfcamp. Wil jij nog harder leren varen? Ben je klaar voor het diepere water? of gewoon mega veel zin om bij het strand te leren wind- of kitesurfen? Deze vakantie moet je hebben.

Nieuw: Zeilschool Us Twadde Hiem 12-14
Dit zeilkamp is exclusief voor de leeftijdsgroep 12-14. Deze week verblijf je in het pittoreske dorpje Nijhuizum. We varen hier op de Flakke Brekken, een mooi en rustig meer. Dit meer is bijna gemaakt voor het racen met een Hobie T1 of Topaz Tres.

Zeilschool Us Hiem 12-14/15-19
Zeilschool Us Hiem is een vertrouwde locatie maar je zult er deze zomer heel wat nieuws tegenkomen:

  • Nieuwe zwemvesten
  • Nieuwe wetsuits
  • Nieuwe RS Feva's
  • Nieuwe activiteit: Wakeboarden!

Zeilschool De Steven 7-10/10-12
Ook op deze vertrouwde zeilschool hebben we heel wat vernieuwd:

  • Nieuwe Optimisten
  • Nieuwe zwemvesten
  • Nieuwe wetsuits