WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Ponykamp met lezerskorting!

Als Penny-lezer met korting op Ponykamp

Op ponykamp ga je op een professionele manege (nog beter) leren paardrijden. Je krijgt elke dag les en helpt mee met de verzorging van de pony's en paarden. En dat natuurlijk allemaal samen met andere paardenliefhebbers.

Met de speciale Penny lezerskorting krijg je 35 euro korting per persoon op een ponykamp van Vinea! Gebruik hiervoor kortingscode PENNYWEEK2022 bij het maken van de boeking. Deze code is geldig tot en met 9 juli 2022.

  • ​ Dagelijks rijles van professionele instructeurs
  • FNRS-erkende maneges
  • Ponykamp in het bos of bij het strand
  • Voor beginners en gevorderden
  • Leuke activiteiten naast het paardrijden

Bekijk alle ponykampen


Logo Penny lezerskorting VInea ponykampen

Paardrijvakanties voor elke leeftijd en niveau

Ben jij het liefst elke dag op de manege? Op ponykamp kan dat! Want je verblijft vlakbij de manege en krijgt elke dag paardrijles. Dat is niet alleen superleuk, maar ook een hele goede manier om (nog beter) te leren paardrijden. Bovendien krijg je de kans om niet alleen maar in de bak te rijden, maar ook mooie buitenritten te maken. Door het bos, de duinen of zelfs over het strand! Er zijn ponykampen voor beginners en gevorderden. De lessen worden afgestemd op jouw niveau zodat je zoveel mogelijk kan leren.

Naast dat je veel op de manege bent, doe je ook andere toffe paardendingen en spelactiviteiten. Bijvoorbeeld een workshop haren vlechten, een paardenknutselmiddag, gave buitenspellen en een bonte avond.

Vinea Ponykamp Penny, paardrijvakantie, leren paardrijden


Ponykamp Bos beginner & gevorderd

Vinea Ponykamp in het bos met Penny korting

Voor de jongste ruiters, van 7 tot en met 12 jaar, is er het Ponykamp Bos op de Veluwe. Hier kan iedereen (nog beter) leren paardrijden, ook als je nog helemaal geen ervaring hebt. Je krijgt elke dag paardrijles op jouw eigen niveau. Daarnaast help je natuurlijk mee op de manege, krijg je bijvoorbeeld voltige en springles en een workshop manen vlechten.

We slapen in een gezellige accommodatie midden in het bos op de Veluwe. De manege is vlakbij, op een kwartiertje fietsen. Dat betekent dat je dus ook met de paarden het bos in kan voor een mooie bosrit! Verder kunnen we hier leuke buitenspellen doen en mag natuurlijk een bonte avond niet ontbreken!

Meer info & prijzen


Ponykamp Strand voor beginners

Vinea Ponykamp aan zee, ponykamp strand voor beginners, Vinea Ponykamp met Penny korting

Lijkt een ponykamp aan zee jou helemaal te gek? Dan heb je geluk, want in Egmond hebben we ponykampen voor verschillende leeftijden en niveaus. Als ruiter tussen de 10 en 15 jaar met nog niet zoveel ervaring, kun je mee met het Ponykamp Strand voor beginners. Omdat je elke dag les hebt, kun je in één week veel leren. Zo kan je op het eind misschien zelfs een duinrit maken!

We verblijven op een ideale locatie: niet ver van het strand en nóg dichterbij de manege. Zo kan jij elke dag lekker veel tijd met de paarden doorbrengen en tussendoor ook relaxen op het strand. Naast het paardrijden staan er bijvoorbeeld een fotoshoot met jouw favo pony op het programma en shoppen in Egmond.

Meer info & prijzen


Ponykamp Strand voor gevorderden

Ponykamp aan zee paardrijvakantie voor gevorderden, paardrijden op het strand

Heb jij al minimaal 2 jaar rijervaring en wil je graag lange buitenritten maken? Dan is het Ponykamp Strand voor gevorderden wat voor jou! Deze paardrijvakantie is er voor de leeftijdsgroepen van 10 t/m 15 en 12 t/m 18 jaar.

Draaf door de duinen en voel de zeewind door je haren. Als jij genoeg rijervaring hebt ga je ook galopperen over het strand, een geweldige ervaring! Naast de buitenritten werk je in de bak aan je vaardigheden. Je krijgt bijvoorbeeld springles en mag een een proefje rijden voor een officiële FNRS-jury. Tussen het rijden door kun je lekker chillen op het strand, shoppen in Egmond en er zijn elke dag gezellige avondactiviteiten.

Meer info & prijzen


Dit vonden anderen van hun Vinea Ponykamp

"Ik vond het heel leuk om met Vinea op ponykamp te gaan. Je maakt veel nieuwe vrienden en hebt hele leuke leiders. Er zijn heel veel spelletjes en de bonte avond vond ik ook heel leuk."

Fee, over Ponykamp bos

"Ik heb heel veel nieuwe vriendinnen gemaakt en de paarden waren heel lief."

Lotte, over Ponykamp strand beginner

"Mijn dochter is op ponykamp geweest met Vinea en heeft het heel erg naar haar zin gehad. De begeleiding was heel enthousiast en zorgzaam en heeft er een top week van gemaakt voor haar. Ze wilde zelfs niet meer mee terug naar huis!"

Moeder van Lize


Ook zin gekregen in zo'n superleuke paardrijvakantie?

Boek je ponykamp met Penny-korting!


Veelgestelde vragen