WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Ponykamp Strand beginner 10-15

Egmond - NL

None
€ 704,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Ponykamp Strand beginner 10-15

Een week lang elke dag tijd doorbrengen op de manege. Leren paardrijden, de pony’s verzorgen en leuke dingen doen met andere paardenliefhebbers. Lijkt dat je leuk? Ga dan mee op ponykamp! Je verblijft niet alleen vlakbij de manege, maar ook dichtbij het strand. Wat wil je nog meer deze zomer?

Ben jij gek op paarden en wil je graag lekker veel rijden? Dit kamp is geschikt voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met paardrijden. Je gaat elke dag naar de manege waar je rijles krijgt en helpt met de verzorging van de paarden. We beginnen met de basis, zoals het opzadelen en veilig omgaan met de paarden. Omdat je elke dag les hebt, kun je in één week veel leren. Zo krijg je later in de week een behendigheidsles en kan je op het eind misschien zelfs een duinrit maken!

Naast de rijlessen zijn er nog meer activiteiten. Wat dacht je van een Pimp je Pony-contest en op de foto met jouw favo pony of paard? Verder gaan we natuurlijk chillen op het strand, doen we toffe spellen en ga je gezellig shoppen in Egmond. Echt vakantie!

FNRS-gecertificeerde manege
Paardenkamp voor beginnende ruiters
Dagelijks rijles op jouw niveau