WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Survival- en Natuurkamp 7-12

Eerbeek - NL

None

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Survival- en Natuurkamp 7-12

Stel, je raakt verdwaald in een groot bos. Weet jij wat je dan moet doen? Tijdens dit stoere zomerkamp gaan we op avontuur in de natuur. Leer hoe je buiten kan overleven, van het bouwen van een hut tot koken op vuur. Met sportieve activiteiten train je jezelf fit zodat je alles aan kan! Ben jij er klaar voor?!

Het Survival en Natuurkamp is perfect voor stoere jongens en meiden die graag buiten zijn. We verblijven direct naast het bos en doen van alles wat met de natuur te maken heeft. Van crossen door de bossen tot een echte survivaltraining. Ontdek welke dingen uit de natuur je kan eten, leer alles over roofvogels en kruip in de huid van wilde dieren tijdens de jungle bootcamp. En hoe zouden mensen overleven zonder slimme uitvindingen? In de Uitvinderij mag je zelf met echte machines werken aan je eigen project, cool! 

Om het avontuur compleet te maken slapen we in tenten. Natuurlijk zorgen we dat jij deze week ook lekker kan ontspannen! Daarom is er een binnenruimte waar we eten en kunnen relaxen. Verder organiseren de reisleiders gezellige avondactiviteiten en spellen zodat jij het super naar je zin krijgt!

Survivaltraining, mountainbiken en meer
Verblijf midden op de Veluwe
Op avontuur in de natuur

Vakanties die je bekeken hebt