WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Veelgestelde vragen n.a.v. het Corona virus

Vinea volgt de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus nauwlettend. We staan daarbij voortdurend in contact met alle autoriteiten. Middels deze pagina houden wij je graag op de hoogte. We doen ons best de website zo goed mogelijk up-to-date te houden.


Uiteraard staat voor Vinea de gezondheid van de deelnemers, medewerkers en de maatschappij voorop. Vinea volgt daarbij het advies van de het Ministerie van Buitenlandse zaken, het RIVM en de ANVR. Wij volgen de ontwikkelingen nauwgezet en schakelen direct indien daar aanleiding voor is.

Afgelopen zomer konden onze vakanties in Nederland gelukkig ondanks alles doorgaan. Ook afgelopen meivakantie hebben we alweer succesvolle kampen gehad. We hebben dan ook alle vertrouwen in deze zomer! Uiteraard nemen we de nodige maatregelen in acht. Hiervoor hebben we een uitgebreid coronaprotocol opgesteld. De belangrijkste maatregelen zijn te lezen op deze pagina.

We werken de protocollen voortdurend bij aan de hand van de nieuwste inzichten en regelgeving. Kort voor de start van de vakantie sturen wij (de ouders van) deelnemers een samenvatting van onze protocollen en een instructie om goed voorbereid op kamp te gaan. 

 


Algemene vragen m.b.t corona en vakantie


 

Annuleren

 

VerzekeringMeer informatie