Zo Zit Dat

Ben jij supernieuwsgierig en stel jij 1000 vragen per dag over alles wat je om je heen ziet? Haal jij elk schroefje los en maak  je van iets bestaands liever je eigen creatie? Tijdens het Zo Zit Dat Zomerkamp ga je aan de slag met alles wat te maken heeft met natuur, wetenschap en techniek. Je kan naar het Zo Zit Dat Zomerkamp als je tussen de 7-12 jaar oud bent en kiezen uit een hele of een halve week. Wij hanteren verschillende leeftijdsgroepen: 7 tot 10 en 10 tot 12 jaar. Ben je abonnee van Zo Zit Dat dan ontvang je €25 korting op een Zo Zit Dat Zomerkamp. Geef bij de boeking je lidmaatschapsnummer op.


Explore Nature Buiten zijn, vrij spelen en onbevangen de natuur ontdekken helpt je in de ontwikkeling van je zintuigen, motoriek, sociale vaardigheden en creativiteit. Hoe doen wij dat bij Vinea? Je gaat op survivaltraining, je leert hutten bouwen (die niet omvallen), er komt een valkenier langs en je klautert gezekerd door de bomen.

Explore Tech Solve the mystery! Tijd voor wat actie! Kan jij het mystery van Eerbeek oplossen? Door middel van cryptische omschrijvingen via een mobiele telefoon moet je het raadsel oplossen. Met deze omschrijvingen weet jij wat je te doen staat. Dit is allemaal top-secret en mag dus niet in de verkeerde handen vallen. Gaat dit jullie lukken? ​


Explore Science Ontdekken, experimenteren, actief! Dat zijn de kernwoorden van het Zo Zit Dat Zomerkamp. Ben je van het uitvinden, ontdekken en proefjes doen dan kan jij je lol op tijdens het Zo Zit Dat Zomerkamp. We bezoeken De Uitvinderij en Spelerij en samen met Mad Science ga je experimenteren met stofjes en chemische reacties.

Explore Ruimte Ben je gek op alles wat met de ruimte en ruimtevaart te maken heeft? Tijdens het Zo Zit Dat Zomerkamp gaan we ’s avonds naar buiten om de sterren te bewonderen en te kijken of we jouw sterrenbeeld kunnen vinden en wat jouw sterrenbeeld betekent. Daarnaast leer je meer over hoe een raket is opgebouwd en wat er nodig is om astronaut te worden!

Natuurlijk is er ook alle tijd om lekker vakantie te vieren; rooster bijvoorbeeld marshmallows boven het kampvuur, ga zwemmen of speel een van de ontelbare grote bosspellen die de Vinea reisleiders kennen. 


Jij wilt met Vinea mee in de zomervakantie omdat:

​Je de tijd van je leven hebt met nieuwe vrienden en vriendinnen
Dit veel leuker is dan thuiszitten voor de TV
De reisleiders professioneel én lekker gek zijn
Dit het enige en echte Zo Zit Dat kamp is, georganiseerd in samenwerking met dé Zo Zit Dat
Je alleen maar je koffer hoeft mee te nemen, het is all inclusive
Je aan je ouders kan zeggen dat we lid zijn van de ANVR, SGR en Steunpunt Kindervakanties en dat het gewoon goed geregeld is!