WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zo verveel jij je niet onderweg!

De 13 leukste YouTube video’s voor jongeren om te kijken in de auto.

Wat voor YouTube video's vind jij leuk om te kijken?

Je bent zeker niet de enige als je niet een enorme fan bent van lange autoritten. En dat is helemaal begrijpelijk! Daarom hebben we voor jou de leukste YouTube video’s geselecteerd om ervoor te zorgen dat jij jouw tijd makkelijk doorkomt in de auto. Bekijk ook andere tips voor een autovakantie met kleine kinderen.

Rondreizen, jongerenvakantie

Vlogs | Wat is een vlog?

Het is natuurlijk superleuk om vlogs van verschillende bekende Youtubers te kijken. Misschien denk je, wat is een vlog nou eigenlijk? Een vlog is een afkorting van 'video weblog'. Wanneer iemand vlogt, legt diegene meestal iets uit of doet hij zij ergens verslag van. Kijkers krijgen bijvoorbeeld een indruk van wat iemand in het dagelijks leven allemaal doet. Een vlog duurt dus vaak wat langer en is dus perfect om jouw lange autorit mee door te komen.

Een voorbeeld is Jade Anna, zij is een meisje van 18 jaar oud en post wekelijkse vlogs met meer dan 256.000 volgers. Een andere superbekende vlogger is Enzo Knol, met 2,71 miljoen abonnees! Elke dag post hij een vlog. De vlogs van Enzo Knol zijn trouwens relatief best lang. Super toch? Vloggloss natuurlijk niet te vergeten, met 351.000 kijkers. Masha vlogt al zo lang, als je nou echt lang in de auto zit, zou al haar video’s terug kunnen kijken! Last but not least Gio, een bekende vlogger die je meeneemt in zijn leven (en veel laat zien over gamen en auto's) en ook elke dag een video post.

Tijdens het kijken van deze vlogs is het natuurlijk lekker om er iets te snacken bij te hebben, wil je weten welke snacks lekker en handig zijn? Bekijk dan op reis, deze snacks zijn handig voor onderweg.

zomervakantie, jongerenreis, rondreizen,

Entertainend

Ben jij niet zo van de langdradige vlogs, geen probleem! Er zijn ook genoeg filmpjes op YouTube die jou zullen entertainen. Denk hier bij aan Stuk TV, zij posten video’s met de meest uiteenlopende onderwerpen. Denk hierbij aan het bekende Jachtseizoen, Roadtrippers en De Kluis. Ook Bankzitters is een leuk YouTube-kanaal met 5 jongens die elke week 2 video’s posten. Zij posten ook leuke en entertainende dingen zoals verschillende soorten challenges. En last but not least Stefan de Vries. Hij maakt grappige filmpjes en doet ook verschillende challenges op zijn YouTube kanaal. Kan je dus lekker lachen in de auto!

Beauty

Misschien ben je geïnteresseerd in make-up of verzorging en wil daar iets over zien. Gelukkig is hier genoeg over te vinden op Youtube. Een hele bekende make up Youtuber is Beautygloss. Zij post al meer dan 10 jaar video’s hier over en heeft er zeker verstand van! Misschien heb jij ook wel eens gehoord van Jessie Maya. Op haar account staan heel veel make up video’s waarin ze goedkopere merken, tot aan duurdere merken vergelijkt en haar eigen make-up lijn laat zien en gebruikt. Ook Vera Camilla zit al een hele lange tijd in de bussines. Ze post de leukste make up video’s, en ze is ook erg veel bezig met verzorging. Ze test dan ook vaak verzorgingsproducten uit en geeft tips.

Actie en outdoor, jongerenreis, rondreizen

Gamen

Als jongen zijnde hoef jij waarschijnlijk geen beautyvideo’s te zien, en dat is helemaal niet zo gek. Maar er zijn ook genoeg andere video’s zoals game video’s die jij misschien heel erg leuk vind. Maar wie zijn nou de leukste game-youtubers. Ik heb er hier 3 op een rijtje voor je. Natuurlijk Enzoknol, hier is die om bekend geworden. Hij heeft 2 kanalen en op het 2e kanaal post hij allemaal gamecontent. Als volgt Gamemeneer. Hij post 4 video’s per week en zeker ook nog game video’s. Als laatste legends of gaming. Hier doen 5 mensen aan mee en er worden 2 video’s per week geüpload. Het team veranderd af en toe. Zie het als een soort seizoenen ;)

Ik hoop dat je je nu wat minder gaat vervelen onderweg. Nu kan je een beetje genieten van de YouTube filmpjes en natuurlijk een beetje naar buiten kijken voor de mooie omgevingen waar je door heen rijd! Zo kom je de autorit makkelijk door naar bijvoorbeeld een dagkamp.