WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Word reisleider bij Vinea en beleef zelf ook een supertoffe vakantie!

Vanaf welke leeftijd kun je kampbegeleider worden?

Aanmelden vanaf 16 jaar

Het jaar dat je 16 wordt mag jij je al aanmelden om kampbegeleider te worden bij Vinea. Je bedenkt activiteiten en zorgt vooral voor veel gezelligheid tijdens onze kampen in binnen- en buitenland. Overdag staan er altijd tal van activiteiten op het programma, helemaal in het thema van het kamp. In de avond organiseer je spelletjes zoals Expeditie Robinson, Levend Stratego of Het Grote Chaos-spel. Klinkt nu al leuk, toch?!

zomerkamp, jongerenvakantie

Welk kamp, welke begeleiding?

's Avonds marshmallows roosteren boven het kampvuur, een bonte avond op het strand of een verkleedparty. Als reisbegeleider bij Vinea vind je het allemaal even leuk en word je heel blij van toffe activiteiten organiseren. Maar welk kamp mag je begeleiden, afhankelijk van jouw leeftijd? Dat is heel makkelijk: aan jou de keuze welk kamp en dus welke leeftijden jij gaat begeleiden. Hou jij meer van actieve vakanties of van wintersport? En kun je beter met tieners overweg of ben je een echte kinderfan? Het is helemaal aan jou!

wintersport, jongerenvakantie, reisbegeleiding

Maar... wel eerst even op cursus!

Voordat je kampbegeleider kan worden bij Vinea schrijf je je in voor de Vinea Try-outs. Hierin leer jij alles wat je nodig hebt om in de zomer aan de slag te gaan. Het begint met een theoretische dag en wordt vervolgt door een weekend waarin we doen alsof het een echte kampweek is. Er zullen praktische workshops worden afgewisseld met momenten waarin je met kinderen op pad gaat. Daarnaast leer je al een heleboel nieuwe mensen kennen, zowel reisleiders die net als jij dit weekend starten, als ervaren reisleiders en het kantoor! Op die manier weet jij wat je te wachten staat als je met onze vakanties meegaat en ken je wellicht zelfs al een medereisleider. Ook weet jij precies hoe je in iedere situatie moet handelen. En dus voor een onvergetelijke vakantiekamp kunt zorgen!

zomerkamp, jongerenvakantie, reisbegeleiding

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe je kampbegeleider kan worden? Kijk op onze website bij Crew 17+ en kies de opleiding die het beste bij jou past. Of check deze blog waarin we je nog meer vertellen hoe je reisleider wordt bij Vinea. Benieuwd hoe tof het is om reisbegeleider te zijn? Joanne doet dit al 7 jaar en vertelt je in haar blog precies waarom. Wij kunnen in ieder geval niet wachten jou te verwelkomen in onze Vinea family!