WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Boek een zomerkamp met 20 euro korting!

KIDSPROOF KORTING

Zo werkt de Kidsproof kortingsactie

Nog op zoek naar een kamp voor deze zomer? Kies er nu eentje uit en boek met korting! Met de kortingscode KIDSPROOF2022 ontvang je 20 euro korting per persoon per boeking. Vul de code in bij het maken van je boeking.

De spelregels:

  • De korting is geldig op meikampen en zomerkampen met vertrekdatum tot en met 31 augustus 2022.
  • De korting kan niet gebruikt worden op dagkampen en Vinea Family-vakanties.
  • Het is niet mogelijk deze kortingsactie te combineren met andere kortingen.

Hieronder vind je onze kampen voor de zomervakantie 2022 voor de leeftijdsgroep van 7 - 12 jaar.


Zeilkamp De Steven

Met de wind in de zeilen in volle vaart vooruit! Bij zeilschool De Steven staan onze enthousiaste instructeurs klaar om jou te leren zeilen in de boot die jij wil. Na een dag op het water, heb je ’s avonds de grootste lol met je nieuwe vrienden tijdens de gekste avondspellen. Het wordt een onvergetelijke week! Zeilschool De Steven is dé jeugdzeilschool van Nederland. Je kunt hier kiezen uit verschillende bootsoorten, van optimist tot catamaran. Daarnaast kun je ook leren windsurfen.

De hele zomer hebben we hier zeilkampen van 4 of 7 dagen voor kids van 7 t/m 12 jaar. Of jij al ervaring hebt of niet maakt niet uit, de lessen worden gewoon aangepast aan jouw niveau!


Actie- en Avonturenkampen

Voor stoere jongens en meiden die graag buiten zijn, zijn er gave Actiekampen en Avonturenkampen. Lekker op pad in de natuur, veel bewegen en vies worden. Op deze kampen mag het allemaal! Je doet gave activiteiten als mountainbiken door de bossen, boogschieten, survivaltraining, klimmen en meer.

Er zijn verschillende locaties en programma's om uit te kiezen. Kies jij voor een kamp aan een meer, een kamp bij Duinrell (ja, mét bezoek aan het park natuurlijk!) of wil je misschien wel naar de Belgische Ardennen? We hebben kampen van 4 dagen en een hele week.


Meiden Zomerkamp

Met een meidenkamp (voorheen Tina kamp) beleef je een supergezellige vakantie vol echte meidenactiviteiten. Je kunt kiezen uit verschillende locaties, zoals op de Veluwe en bij Duinrell. Kies je voor Duinrell dan ga je natuurlijk ook naar het attractiepark en Tikibad! Maar er zijn nog veel meer leuke activiteiten, zoals creatieve DIY's, dansen en beauty workshops.

Natuurlijk is er ook tijd voor veel gezelligheid, bijvoorbeeld tijdens een pyjamaparty. Lekker tutten, kletsen, gek doen en film kijken. Gigagezellig! Er zijn meidenkampen die 7 dagen duren en kortere van 4 dagen.


Ponykamp

Ben jij het liefst elke dag op de manege? Op ponykamp kan dat! Want je verblijft vlakbij de manege en krijgt elke dag paardrijles. Dat is niet alleen superleuk, maar ook een hele goede manier om (nog beter) te leren paardrijden. Bovendien krijg je de kans om ook mooie buitenritten te maken. Door het bos, de duinen of zelfs over het strand! Er zijn ponykampen voor beginners en gevorderden. De lessen worden afgestemd op jouw niveau zodat je zoveel mogelijk kan leren.

Naast dat je veel op de manege bent, doe je ook andere toffe paardendingen en spelactiviteiten. Kies jij voor een ponykamp in het bos of bij het strand?


Strand en Surfen

Voor wie gek is op het strand en de zee zijn er Beach Action en Surfcamp. Bij Beach Action Zeeland doe je allerlei coole activiteiten op het strand en in het water, van windsurfen tot megasuppen. Dit kamp is er voor 7 t/m 12 jaar.

Lijkt het jou vooral gaaf om te leren golfsurfen? Dan is het Surfcamp wat voor jou! Je krijgt elke dag golfsurfles van echte topsurfers. Daarnaast doe je ook nog andere toffe dingen zoals bubblevoetbal en longboarden. Je kunt mee op Surfcamp vanaf 10 jaar.

Natuurlijk verblijven we heel dicht bij het strand. Relaxed!


Zeilkamp de Viking

De wind in je zeilen, de zon op je gezicht en veel gezelligheid met nieuwe vrienden. Tijdens dit zeilkamp bij Zeilschool de Viking ben je elke dag op het water om (nog beter) te leren zeilen. Deze zeilschool ligt direct aan het Veerse Meer in Zeeland.

Veiligheid en plezier staan hier voorop. Je leert zeilen op een manier die veilig is, maar vooral ook superleuk. Daar zorgen de instructeurs wel voor! Je kiest zelf welke boot jou het leukst lijkt. Ga je in je eentje in een optimist of kies jij voor teamwork in de Laser Pico? Naast het zeilen zit de week vol met leuke spellen en gezellige avondactiviteiten. Zo beleef jij zó'n leuke vakantie dat je misschien wel niet meer naar huis wil!


WWF-Rangers zomerkamp

Rangers gezocht! Tijdens het WWF-Rangers zomerkamp breng jij als een echte ranger heel veel tijd door met de dieren van Safaripark Beekse Bergen. Je gaat meerdere keren op safari door het park samen met de rangers van het Wereld Natuur Fonds. Nog gaver: je mag ook achter de schermen kijken, bijvoorbeeld bij de dierenverblijven en voederkeuken! Verder ga je ook spelen in Speelland en organiseert de reisleiding coole spellen en avondprogramma’s.

We verblijven op een camping niet ver van het park en hebben onze eigen privébus om ernaartoe te gaan. Je kunt kiezen voor 4 of 7 dagen kamp.


Wat anderen zeggen over onze zomerkampen

"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft."

Karlijn, over Zeilkamp De Steven

"Mijn dochter is op ponykamp geweest met Vinea en heeft het heel erg naar haar zin gehad. De begeleiding was heel enthousiast en zorgzaam en heeft er een top week van gemaakt voor haar. Ze wilde zelfs niet meer mee terug naar huis!"

Moeder van Lize, over Ponykamp

"Dit is echt de leukste vakantie ooit als je van dieren houdt! Het leukste vond ik dat we echt achter de schermen van het park mochten kijken en elke dag in de Beekse Bergen mochten."

Bent, over WWF-Rangers kamp


Leuk zomerkamp gezien?