WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

KIDSPROOF KORTING

Boek een zomerkamp met 20 euro korting!

Nog geen kamp geboekt voor deze zomer? Kies er dan nu eentje uit en boek met korting! Met de kortingscode KIDSPROOF2021 ontvang je 20 euro korting per persoon per boeking. Vul de code in bij het maken van je boeking.

De spelregels:

  • De korting is geldig op zomerkampen met vertrekdatum tot en met 31 augustus.
  • De korting kan niet gebruikt worden op dagkampen en Vinea Family-vakanties.
  • Het is niet mogelijk deze kortingsactie te combineren met andere kortingen.

 Benieuwd welke zomerkampen nog beschikbaar zijn? Hieronder vind je onze kampen voor de zomer van 2021 waar in ieder geval nog plekken vrij zijn!


Met de wind in de zeilen in volle vaart vooruit! Bij zeilschool De Steven staan onze enthousiaste instructeurs klaar om jou te leren zeilen in de boot die jij wil. Na een dag op het water, heb je ’s avonds de grootste lol met je nieuwe vrienden tijdens de gekste avondspellen. Het wordt een onvergetelijke week! Zeilschool De Steven is dé jeugdzeilschool van Nederland. Je kunt hier kiezen uit verschillende bootsoorten, van optimist tot catamaran. Daarnaast kun je ook leren windsurfen. 

De hele zomer hebben we hier zeilkampen van 4 of 7 dagen voor kids van 7 t/m 12 jaar. Of jij al ervaring hebt of niet maakt niet uit, de lessen worden gewoon aangepast aan jouw niveau!

Meer over zeilkamp De Steven

Zeilcursussen voor kinderen

Wil jij leren zeilen, maar durf je (nog) niet naar een zeilkamp waar je blijft slapen? Kies dan voor een zeilcursus! Een zeilcursus betekent een week vol fun op het water en 's avonds lekker in je eigen bed slapen. Onze instructeurs staan te springen om jou alles te leren zodat je al snel je eerste meters op het water maakt!

We hebben zeilcursussen op 3 zeilscholen: je kunt leren zeilen in Friesland, Zeeland of Scheveningen. Tijdens de Zeilcursus optimist in Friesland of Zeeland heb je halve dagen les, in de ochtend of middag. De rest van de dag ben je vrij. Als je kiest voor de zeilcursus in Scheveningen dan ga je de hele dag lekker het water op. In een optimist óf een Laser pico, die je met zijn tweeën vaart.

Meer over onze zeilcursussen voor kinderen‚Äč


Rangers gezocht! Tijdens het WWF-Rangers zomerkamp slaap jij als een echte ranger vlakbij de dieren van Safaripark Beekse Bergen. Je gaat meerdere keren op safari door het park samen met de rangers van het Wereld Natuur Fonds. Nog gaver: je mag ook achter de schermen kijken, bijvoorbeeld bij de dierenverblijven en voederkeuken! Verder ga je ook spelen in Speelland en organiseert de reisleiding coole spellen en avondprogramma’s. 

Dit dierenkamp is er voor de leeftijden van 7-10 en 10-12 jaar, en je kunt kiezen voor 4 of 7 dagen kamp.

Reisdata nog beschikbaar: 1-7 aug (bijna vol!), 8-14 aug (bijna vol!)

Meer over WWF-Rangers Zomerkamp


Groepsfoto Tina zomerkamp bos, Tina kampHou jij van echte meidendingen, maar ook van natuur en buiten zijn? Dan is dit Tina kamp wat voor jou! We verblijven in een gezellige accommodatie midden in het bos. Hier kun je tussen alle Tina-activiteiten door lekker buiten je energie kwijt! 

Tijdens dit Tina kamp dansen we op de nieuwste hits, plonzen we in het zwembad, doen we een nail art workshop en maken we onze eigen zeep en parfum. Natuurlijk houden we ook een pyjamaparty: lekker tutten, kletsen, gek doen en film kijken. Gigagezellig!

Nog beschikbare reisdata: 1-7 augustus, 8-14 augustus (bijna vol!), 22-28 augustus.

meer info over Tina zomerkamp bos


Survival en Natuur kamp, survival kamp 

Het Survival en Natuurkamp is perfect voor stoere jongens en meiden die graag buiten zijn. We slapen in tenten direct naast het bos en doen van alles wat met de natuur te maken heeft. Van crossen door de bossen tot een echte survivaltraining. Ontdek welke dingen uit de natuur je kan eten, leer alles over roofvogels en kruip in de huid van wilde dieren tijdens de jungle bootcamp.

En hoe zouden mensen overleven zonder slimme uitvindingen? In de Uitvinderij mag je zelf met echte machines werken aan je eigen project, cool!

Nog beschikbare reisdata: 22-28 augustus.

Meer over Survival en Natuurkamp


Ponykamp Nederland in het bos

Op een mooie plek in de natuur nog beter leren paardrijden? Dat kan tijdens dit ponykamp op de Veluwe, speciaal voor ruiters met rijervaring. Je krijgt elke dag les van professionele instructeurs. Verschillende onderdelen komen voorbij: dressuur, springen, voltige en meer. Tussen de lessen door mag jij meehelpen op de manege en doen we andere leuke paardendingen. Natuurlijk maken we ook een mooie buitenrit!

We slapen in een gezellige accommodatie midden in het bos, met alle ruimte om toffe buitenspellen te doen. Ook een bonte avond mag niet ontbreken! Beschikbare reisdata: 25-31 juli, 8-14 aug, 22-28 aug (keus uit 4 of 7 dagen).

Meer info Ponykamp Nederland in het bos

 

"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft." 

Karlijn, over Zeilkamp De Steven

 

 

"Mijn dochter is op ponykamp geweest met Vinea en heeft het heel erg naar haar zin gehad. De begeleiding was heel enthousiast en zorgzaam en heeft er een top week van gemaakt voor haar. Ze wilde zelfs niet meer mee terug naar huis!"

Moeder van Lize, over Ponykamp

 

"Dit is echt de leukste vakantie ooit als je van dieren houdt! Het leukste vond ik dat we echt achter de schermen van het park mochten kijken en elke dag in de Beekse Bergen mochten."

Bent, over WWF-Rangers kampButton ik wil boeken