WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Kortingsacties

We geven onze klanten graag wat extra’s. Wil je goed op de hoogte blijven van speciale acties, dan raden we je aan om je in te schrijven op onze nieuwsbrief! Daarnaast communiceren we onze acties via social media en de website. Houd onze Facebook pagina dus goed in de gaten!

Spelregels

Kortingen zijn niet stapelbaar dus er is maar 1 korting toepasbaar per persoon. 


Snelle beslissers opgelet! Boek vóór 1 januari 2022 een mei- of zomerkamp en ontvang korting op je vakantie:

  • Met de code VBZOMER2206 krijg je €40,- korting op een kamp van 6 dagen of langer.
  • Met de code VBZOMER2205 krijg je €25,- korting op een kamp van 5 dagen of korter.
  • Op onze familievakanties krijg je als vroegboeker maar liefst €100 korting. Hiervoor is geen code nodig, de korting wordt verrekend in de offerte.

Deze kortingsactie kan niet worden gecombineerd met andere acties of kortingen. De vroegboekkorting is niet van toepassing op opleidingen, staftrainingen en vooraf afgesproken groepsvakanties/schoolkampen.


Onze trouwe klanten krijgen op al onze vakanties een speciale korting, of je nu voor de 2de keer of voor de 5de keer met ons meegaat. Je hoeft er niets voor te doen, wij voegen de korting automatisch toe! Boek je een vakantie van 6 dagen of langer dan ontvang je €25 korting, bij een vakantie van 5 dagen of korter, €15. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Deze korting is niet van toepassing op opleidingen, staftrainingen en vooraf afgesproken groepsvakanties/schoolkampen.

 


Neem jij een vriend mee die voor het eerst met Vinea Vakanties mee gaat? Dan zijn we daar superblij mee en krijgen jullie allebei korting! Vul bij het online boeken bij Overige Opmerkingen 'Vriendenkorting' in, en met wie jij samen op Vinea Vakantie gaat. Óf geef het telefonisch door, en dan zorgen wij dat de korting wordt toegepast. Bij een vakantie van 6 dagen of langer ontvang je €25 vriendenkorting, bij een vakantie van 5 dagen of korter is dit €15.

Deze korting is niet van toepassing op opleidingen, staftrainingen en vooraf afgesproken groepsvakanties/schoolkampen.