Voordeeltjes

We geven onze klanten graag wat extra’s. Wil je goed op de hoogte blijven van speciale acties, dan raden we je aan om je in te schrijven op onze nieuwsbrief! Daarnaast communiceren we onze acties via social media en de website. Houd onze Facebook pagina dus goed in de gaten!

 


Als je in hetzelfde seizoensjaar nog een keer op kamp gaat dan ontvang je in de kerst- voorjaar- en zomervakantie €100 korting en in de mei- en herfstvakantie €50 korting. De korting is alleen geldig voor de 2de en daaropvolgende vakanties. De kortingen zijn niet van toepassing voor Dagkampen, Family vakanties  en halve-weken boekingen. Voor mee info, neem even contact op met kantoor.


Voor onze trouwe klanten bieden we op al onze vakanties een speciale korting aan. Of je nu voor de 2de keer of voor de 5de keer met ons meegaat en ongeacht het aantal dagen dat je boekt. Daar hoef je niets voor te doen, wij voegen de korting automatisch toe! Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

En neem jij een vriend mee die voor het eerst met Vinea Vakanties mee gaat? Dan zijn we daar superblij mee en ontvangt zij/hij ook een korting! Laat ons weten bij de Overige Opmerkingen tijdens het online boeken met wie jij samen op Vinea Vakantie gaat óf geef het telefonisch door en we regelen dat die korting wordt toegepast.