WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

VAKANTIE GEBOEKT.. EN NU

None

Wat ontvang je wanneer?
​Na boeking krijg je een bevestiging per e-mail op het opgegeven e-mailadres.

Nadat wij je boeking hebben verwerkt in ons systeem, krijg je je inloggegevens voor de 'MijnVinea'-omgeving per mail toegestuurd. Boek je met één e-mailadres meerdere vakanties, dan ontvang je één inlog voor alle boekingen.

Op 'MijnVinea' vind je onder andere de factuur en de reisgegevens, inclusief paklijst, routebeschrijving en zakgeldsuggesties. De reisgegevens zijn beschikbaar vanaf half april.

Acht dagen voor vertrek vind je op 'MijnVinea' een brief met laatste gegevens. Hierin vind je eventuele wijzigingen, de vertrektijden van de bus, en de deelnemerslijst.

Online betalen

Als je boeking bij ons is geaccepteerd, dan kun je heel gemakkelijk via MijnVinea de betaling doen. Dit kun je doen via iDEAL. Op je eigen MijnVinea-pagina staat een overzicht van je betalingen. Woon je in het buitenland of betaal je liever niet via iDEAL, dan vind je hier de gegevens voor het doen van een overschrijving.

De betaling
​Na ontvangst van de boekingsbevestiging dient een aanbetaling te worden gedaan van 30% van de reissom. Hierbij komen de bijdrage voor het Calamiteitenfonds van € 2,50 (alleen bij buitenlandse reizen) bij en, indien van toepassing, de premie voor de annulerings- en reisverzekering en de poliskosten. De aanbetaling dient uiterlijk 14 dagen na de datum van ontvangst van de boekingsbevestiging te zijn voldaan. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek in bezit van Vinea te zijn. Bij reservering binnen 6 weken voor vertrek van de reis dient het gehele bedrag per ommegaande in zijn geheel te worden voldaan.

Wijziging door de aanmelder
Na de totstandkoming van de boeking kun je tot 28 dagen voor vertrek wijzigingen (voor zover mogelijk) aanbrengen. De kosten per wijziging bedragen € 27,00. Binnen 28 dagen voor vertrek is wijzigen niet meer mogelijk. Onder wijzigingen in de boeking wordt verstaan: wijziging in opstapplaats en de keuzemogelijkheid (cursus) van activiteiten. Verandering van de soort vakantie of vertrekdatum valt onder de annuleringsbepalingen. Zie hiervoor ook de ANVR-voorwaarden.