WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None
None

Als Vinea-klant profiteer je van kortingsacties

We geven onze klanten graag wat extra’s. Wil je op de hoogte blijven van speciale acties, dan raden we je aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Daarnaast communiceren we onze kortingsacties via social media en de website. Houd onze Facebook- en Instagrampagina dus goed in de gaten!


Korting voor trouwe klanten

Om al onze trouwe klanten te bedanken, bieden wij een hele fijne trouwe klanten-korting aan, of je nu voor de 2de keer of al voor de 5de keer met ons meegaat. Vul bij jouw boeking de kortingscode 'vod207' of 'vod204' in en jouw korting wordt automatisch toegepast. Boek je een vakantie* van 6 dagen of langer dan ontvang je 25 euro korting, bij een vakantie van 5 dagen of korter 15 euro. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Korting voor jou, je vrienden én je broer of zus

En wat dacht je van onze speciale Vriendenkorting? Als jij al eerder met ons op vakantie geweest en een vriend meeneemt die voor het eerst met Vinea vakantie viert, dan krijgen jullie allebei korting. Vul bij het boeken bij Overige Opmerkingen 'vriendnieuw207' of 'vriendnieuw204' in, én met wie jij samen op vakantie gaat, dan zorgen wij dat jouw korting wordt toegepast. Hetzelfde geldt als jij met je broer of zus op Vinea-avontuur gaat. In dat geval gebruik je de code 'broerzus207' of 'broerzus204'. Boek je een vakantie* van 6 dagen of langer dan ontvang je 25 euro korting, bij een vakantie van 5 dagen of korter 15 euro.

Spelregels

  • Kortingen zijn niet stapelbaar dus er is maar 1 korting toepasbaar per persoon. 
  • Onze kortingsacties zijn niet van toepassing op opleidingen, staftrainingen en vooraf afgesproken groepsvakanties/schoolkampen.