WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None
None

Als Vinea-klant profiteer je van kortingsacties

We geven onze klanten graag wat extra’s. Wil je goed op de hoogte blijven van speciale acties, dan raden we je aan om je in te schrijven op onze nieuwsbrief! Daarnaast communiceren we onze acties via social media en de website. Houd onze Facebook pagina dus goed in de gaten!


Spelregels

Kortingen zijn niet stapelbaar dus er is maar 1 korting toepasbaar per persoon. 


Korting voor trouwe klanten

Onze trouwe klanten krijgen op al onze vakanties een speciale korting, of je nu voor de 2de keer of voor de 5de keer met ons meegaat. Je hoeft er niets voor te doen, wij voegen de korting automatisch toe! Boek je een vakantie van 6 dagen of langer dan ontvang je €25 korting, bij een vakantie van 5 dagen of korter, €15. Wil je hier meer over weten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Deze korting is niet van toepassing op opleidingen, staftrainingen en vooraf afgesproken groepsvakanties/schoolkampen.


Vriendenkorting

Ben jij al eerder met ons op vakantie geweest en neem je een vriend mee die voor het eerst met Vinea Vakanties mee gaat? Dan zijn we daar superblij mee en krijgen jullie allebei korting! Vul bij het online boeken bij Overige Opmerkingen 'Vriendenkorting' in, en met wie jij samen op Vinea Vakantie gaat. Óf geef het telefonisch door, en dan zorgen wij dat de korting wordt toegepast. Bij een vakantie van 6 dagen of langer ontvang je €25 vriendenkorting, bij een vakantie van 5 dagen of korter is dit €15.

Deze korting is niet van toepassing op opleidingen, staftrainingen en vooraf afgesproken groepsvakanties/schoolkampen.