WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Deze kampen hebben nog plek!

ZOMER 2021

Het is (bijna) zomervakantie! Heb jij nog niks geboekt? Op deze pagina vind je onze kampen voor de zomer van 2021 waar in ieder geval nog plekken vrij zijn!

Groen vinkje​  Zomerkampen voor 7 t/m 18 jaar

  Watersport, outdoor, strand & meer

  Superleuke begeleiding en instructeurs

  Volop gezelligheid en gekkigheid

 


Leren windsurfen op Telstar SurfkampWil jij deze zomer elke dag het water op en opgaan in de surfers lifestyle? De vetste moves leren maken met je kite of leren windsurfen als een pro? Strand Horst biedt voor iedere surfchick of surfdude, met óf zonder ervaring, een gave uitdaging.  Maak een beachstart, haak in op je trapeze en scheer over het meer!
Staat er een keer te weinig wind? Probeer dan de wakeboard-lier uit of doe trucs op de slackline. Er is altijd wat te doen! Tijd om te relaxen is er natuurlijk ook, bijvoorbeeld tijdens een strandbarbecue

Beschikbare reisdata voor 12-18 jaar: 22-28 aug, 29 aug-4 sept.
Beschikbare reisdata voor 15+ ONLY: 15-21 aug (laatste plekjes!!)

Meer over Telstar Surfkamp


Zeilkampen in Friesland Zeilschool Us Twadde Hiem

Leren zeilen met andere jongens en meiden tussen de 12 en 15 jaar; dat kan op Zeilschool Us Twadde Hiem. De zeilkampen hier zijn speciaal voor de leeftijd 12 tot 15 jaar, supergezellig dus! Oja, natuurlijk zijn onze zeilinstructeurs en kampstaf er ook bij, wel zo handig. ;-)

Je gaat zeilen op de Flakke Brekken, een perfecte plek om keihard te racen met je zeilboot, maar ook om de beginselen van het zeilen te leren. Kies zelf in welke boot je wil varen: een zwaardboot, catamarans of toch gezellig met meerderen in een kielboot? 

Beschikbare reisdata: 8-14 aug, 15-21 aug

Meer over Zeilkampen Us Twadde Hiem


Us Hiem is dé zeilschool voor jongeren van 15 t/m 18 jaar. De zeilschool ligt aan de Oudegaasterbrekken en is the place to be als je echt verder wil met zeilen of windsurfen. Maar ook als je voor het eerst gaat leren zeilen is dit een topplek! Je kunt hier varen in een zwaardboot, catamaran of kielboot, of leren windsurfen. Je krijgt altijd les op je eigen niveau.

De zeilschool heeft binnen en buiten veel ruimte. We kunnen hier 's avonds de leukste feestjes bouwen of chillen bij het kampvuur. Zo krijg je het ultieme vakantiegevoel na een dag op het water!

Reisdata nog beschikbaar: 8-14 aug, 15-21 aug

Meer over Zeilkampen op Zeilschool Us Hiem


Met de wind in de zeilen in volle vaart vooruit! Bij zeilschool De Steven staan onze enthousiaste instructeurs klaar om jou te leren zeilen in de boot die jij wil. Na een dag op het water, heb je ’s avonds de grootste lol met je nieuwe vrienden tijdens de gekste avondspellen. Het wordt een onvergetelijke week! Zeilschool De Steven is dé jeugdzeilschool van Nederland. Je kunt hier kiezen uit verschillende bootsoorten, van optimist tot catamaran. Daarnaast kun je ook leren windsurfen. 

De hele zomer hebben we hier zeilkampen van 4 of 7 dagen voor kids van 7 t/m 12 jaar. De laatste week van de zomervakantie kunnen ook oudere kinderen van 12-18 jaar hier op zeilkamp.

Meer over zeilkampen op Zeilschool De Steven

Zeilcursussen voor kinderen

Wil jij leren zeilen, maar durf je (nog) niet naar een zeilkamp waar je blijft slapen? Kies dan voor een zeilcursus! Een zeilcursus betekent een week vol fun op het water en 's avonds lekker in je eigen bed slapen. Onze instructeurs staan te springen om jou alles te leren zodat je al snel je eerste meters op het water maakt!

We hebben zeilcursussen op 3 zeilscholen: je kunt leren zeilen in Friesland, Zeeland of Scheveningen. Tijdens de Zeilcursus optimist in Friesland of Zeeland heb je halve dagen les, in de ochtend of middag. De rest van de dag ben je vrij. Als je kiest voor de zeilcursus in Scheveningen dan ga je de hele dag lekker het water op. In een optimist óf een Laser pico, die je met zijn tweeën vaart.

Meer info over Zeilkamp voor 12-18 jaar


Jongerenreis outdoor, outdoor vakantie jongeren

Hou jij van de natuur en ben je niet vies van een beetje actie en adrenaline? Dan is onze Ardennen Outdoorvakantie wat voor jou! Vol leuke sportieve activiteiten in de natuur zoals klimmen, een highrope parcours en bivak.

Aan het eind van de vakantie heb je er heel veel geweldige nieuwe ervaringen bij. En misschien zelfs wat angsten overwonnen. En waarschijnlijk ook allemaal nieuwe vrienden gemaakt! Want tussen alle actie door is er tijd voor gezelligheid en om met elkaar te chillen, bij het kampvuur bijvoorbeeld.

Beschikbare reisdata 10-13 jaar: 15-21 aug. Beschikbare reisdata 13-15 jaar: 8-14 aug (bijna vol!), 15-21 aug


Op survival kamp conbineer je leuke sportieve activiteiten met stoere 'survival'-dingen, oftewel dingen om te kunnen overleven in de natuur. Zo cross je het ene moment op je mountainbike door het bos en kook je daarna het lekkerste eten op het kampvuur. En heb jij wel eens zelf een hut gebouwd, of een vlot gemaakt waar je ook echt op kunt varen?

Tijdens dit survivalkamp kamperen we op een mooie plek aan een meer. Hier kan je met warm weer lekker zwemmen. Ook is er alle ruimte voor toffe spellen en om gezellig samen te chillen. Beschikbare reisdata: 8-14 aug, 15-21 aug (laatste plekjes!!), 22-28 aug (bijna vol!)

Meer over zeilkamp Zeeland catamaran zeilen


Rangers gezocht! Tijdens het WWF-Rangers zomerkamp slaap jij als een echte ranger vlakbij de dieren van Safaripark Beekse Bergen. Je gaat meerdere keren op safari door het park samen met de rangers van het Wereld Natuur Fonds. Zij kunnen je van alles vertellen over de dieren en natuur, zodat jij deze week heel veel leert. Maar wat dit kamp écht bijzonder maakt, is dat je ook achter de schermen mag kijken in het park, bijvoorbeeld bij de dierenverblijven en voederkeuken! Verder ga je ook spelen in Speelland en organiseert de reisleiding coole spellen en avondprogramma’s. 

Reisdata nog beschikbaar voor 10-12 jaar: 8-14 aug (bijna vol!).

Meer over WWF-Rangers Zomerkamp


 

"We hebben zoveel geweldige activiteiten ondernomen, angsten overwonnen en heel veel leuke herinneringen gemaakt. De reisleiders waren super aardig en hilarisch, maar ook serieus als dat nodig was. Het eten was heerlijken er was altijd genoeg voor iedereen. Ik heb de week van m'n leven gehad!" 

- Tessa, over Outdoorkamp Ardennen

 

"Het was heel leuk bij de Beekse Bergen. De groep was gezellig, de leiding leuk en we hadden een leuke tent. Ik had lampjes meegenomen en onze tent versierd, iedereen kwam buurten bij ons. Ook de activiteiten in de dierentuin en op de camping waren leuk. Volgend jaar weer!"

- Lonneke, over WWF-Rangers kamp

 

"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft." 

- Karlijn, over Zeilkamp De StevenButton ik wil boeken

Kijk ook op onze last minute pagina voor de laatste vrije plekjes voor de eerstkomende weken!


Veelgestelde vragen