WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Beleef de zomervakantie van je leven

Zomervakantie kamp

Van een zomerkamp in Nederland tot jongerenreizen naar verschillende bestemmingen zoals Spanje, Frankrijk of zelfs Thailand. Wij organiseren al 70 jaar de leukste zomervakantie kampen in zowel binnen- als buitenland voor kinderen en jongeren tussen de 7 en 25 jaar.

Ons aanbod in zomervakantie kampen is groot, maar alle vakanties hebben één gemeenschappelijk doel: het creëren van een onvergetelijke tijd en het maken van nieuwe vrienden! Geniet van een zomervakantie kamp waarbij je de leukste dingen doet met leeftijdsgenoten, er altijd enthousiaste en ervaren reisleiders aanwezig zijn en waar gegarandeerd nieuwe vriendschappen worden gesloten! Welk kamp is echt iets voor jou?!

  1. Voor iedereen tussen 7 en 25 jaar
  2. In Nederland of in het buitenland
  3. Actiekampen, rondreizen, surfvakanties en meer
  4. Een superactieve of juist lekker relaxte zomervakantie
  5. Altijd op vakantie met leeftijdsgenoten
  6. ​Enthousiaste en ervaren reisleiders die 24/7 klaar staan
None

Met Vinea op zomervakantie kamp

Wij bieden veel verschillende kampen aan, zodat er voor iedereen een geschikte vakantie is. De zomerkampen zijn gevuld met de leukste activiteiten samen met leeftijdsgenootjes. Ontdek jezelf en de wereld tijdens een zomervakantie kamp. Je kunt kiezen uit verschillende thema's:

Op pad met de hele familie? Ontdek de avontuurlijke mogelijkheden van Vinea Family!

None

Vrienden voor het leven

Bij Vinea ga je altijd op zomervakantie kamp met andere kinderen van jouw leeftijd. We organiseren kampen voor verschillende leeftijdsgroepen, zodat de activiteiten goed aansluiten bij de groep. Tijdens de zomervakantie op het kamp maak je binnen no-time vrienden voor het leven. Je leert elkaar namelijk snel kennen door het uitvoeren van gave activiteiten.

Het is natuurlijk erg gezellig als iedereen die meegaat ongeveer even oud is als jij. Op die manier kun je gemakkelijk vrienden maken, ook als je alleen naar het zomerkamp gaat. Veel kinderen komen namelijk alleen, dus je hoeft je geen zorgen te maken, je bent zeker niet de enige!

Dit zijn onze leeftijdscategoriën:

Lees onze blog met 6 tips voor je eerste keer zomervakantie kamp
None

Op zomervakantie kamp in Nederland

Ben je op zoek naar het vetste zomervakantie kamp in Nederland? Bij ons vind je kamplocaties op verschillende plaatsen in het land. Zo kan het zijn dat je slaapt in een gezellige groepsaccommodatie, maar er zijn ook kampen waarbij je in een tent verblijft. De keuze is helemaal aan jou!

Heb je wel zin in een beetje avontuur tijdens je zomervakantie? Een aantal van onze actie- en outdoorkampen vinden plaats middenin de natuur. Perfect als je een echte natuurliefhebber bent. Ook hebben we verschillende zomervakantie kampen aan zee. Kies voor een strandvakantie, ga surfen tijdens een van onze surfkampen of rij paard over het strand tijdens een ponykamp. Meer zin om te zeilen, kitesurfen of windsurfen? Friesland en Zeeland it is!

Lees de blog 'Wat is een zomerkamp?'
None

Beyond Borders: Unieke zomervakantie kampen in het buitenland

Voor iedereen vanaf 12 jaar bieden we zomervakantie kampen over de grens aan. Wat denk je van een avontuurlijk kamp in de Ardennen of een taalreis naar Engeland? Als je 15 jaar of ouder bent, zijn er zelfs nog meer mogelijkheden. Je kunt gaan golfsurfen tijdens een surfcamp in Frankrijk of Portugal, of genieten van een outdoor- of strandvakantie in Spanje.

Ook organiseren we geweldige rondreizen door heel Europa. Ontdek bestemmingen zoals Italië, Portugal en Scandinavië. Elk jaar bedenken we nieuwe plekken om te verkennen tijdens onze jongerenreizen naar het buitenland. We gaan nu zelfs op rondreis naar Thailand (18-25 jaar) en op cultuur- en surfreis naar het mooie Marokko (18-15 jaar)! Zo'n unieke zomervakantie kamp wil je toch niet missen?

None

Op zomervakantie kamp, maar thuis slapen?

Overdag leuke dingen doen met leeftijdsgenootjes, maar 's avonds lekker thuis slapen in je eigen bed. Dat zijn de Vinea Dagkampen! Er zijn zomervakantie dagkampen in allerlei verschillende thema's, voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar. Zo kun je kiezen uit een creatief dagkamp, één waar je de hele dag bezig bent met sport en spel en een science dagkamp. Naast workshops en activiteiten in het thema ga je ook lekker naar buiten om leuke spellen te doen.

Bij een dagkamp kom je elke ochtend zelf naar de kamplocatie en ga je aan het eind van de middag weer naar huis. Wel zo handig als je dan geen uren hoeft te reizen. Daarom zijn er dagkampen op verschillende plekken in het land.

Meer over onze dagkampen
None

Wat anderen vonden van hun zomerkampen

8,5
Ik vond het zeilen heel leuk, maar ook de spellen die 's avonds werden georganiseerd. (Zeilkamp De Viking)

Bente
Leeftijd: 11

9,5
Het outdoorkamp in de Ardennen was supertof, nooit gedacht dat ik durfde te klimmen! (Outdoorkamp Ardennen)

Anne-Fleur
Leeftijd: 15

9,0
We leerden niet alleen golfsurfen, maar gingen ook bodyboarden en deden een yogales. Echt heel leuk! (Surfcamp Frankrijk)

Melodi
Leeftijd: 16

Veelgestelde vragen