WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zomerkamp

De 5 leukste locaties voor een vakantiekamp

Weet jij al wat je volgende zomer gaat doen?

Wordt het een vakantie naar het buitenland of ga je voor het eerst zonder ouders in Nederland op kamp? Wij hebben de vijf leukste locaties voor een vakantiekamp in elk geval alvast voor je op een rijtje gezet. 

Spanje 

Wist je dat Spanje de nummer één vakantiebestemming is van Nederlanders? Daarom kan het natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Aan het land kleven bijna alleen maar voordelen. Zo is het er in de zomer negen van de tien keer heerlijk weer, heeft het land een enorm aantal kustplaatsen en eilanden waar je kunt relaxen en/of watersporten én kun je in Spanje natuurlijk superlekker eten. Natuurlijk heb je er ook verschillende steden die zeker een citytripje waard zijn, zoals Barcelona. Wij bieden verschillende vakanties naar Spanje aan, van taalreis tot strandvakantie.

duiken, spanje

Portugal

Als je niet kunt kiezen tussen een stedentrip of een vakantie met zon zee en strand, hebben we goed nieuws: met een rondreis naar Portugal hoef je niet te kiezen! Met dit vakantiekamp voor jongeren ga je de steden Porto, Lissabon en Portimao. In Porto en Lissabon geniet je van bijvoorbeeld mooie architectuur, steegjes vol street art en knusse pleinen vol gezelligheid. Vervolgens kun je lekker relaxen bij de mooie stranden van Portimão. Een ideale vakantiebestemming dus! Na twee weken vertrek je helemaal opgeladen weer terug naar Nederland. 

portugal

Nederland

Natuurlijk hebben we in het buitenland fantastische plekken voor een vakantiekamp, maar we mogen in dit rijtje ons eigen mooie Nederland absoluut niet vergeten! Ook ons kikkerlandje heeft genoeg plekken waar je een fantastisch zomerkamp kunt beleven. Of je nou jong of al ietsje ouder bent. Zo zijn wij enorm fan van Zeeland, waar je heel veel mogelijkheden hebt voor watersport. Van zeilkamp tot actieve strandvakantie. En met die uitgestrekte stranden en mooi weer is het bijna alsof je in het buitenland bent. Of wat dacht je van Texel, waar je zee én bos hebt en dus volop gave activiteiten kunt ondernemen. En zo kunnen we nog wel even doorgaan, Nederland heeft zoveel leuke plekken te bieden!

zeilen

Scandinavië

Misschien is Scandinavië niet het eerste dat in je opkomt als je denkt aan zomervakantie. Maar met een rondreis door Scandinavië heb je echt een toffe zomertrip te pakken. Tijdens dit vakantiekamp bezoek je maar liefst vier (!) landen in één trip. Hoe tof is dat?! Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen staan op het programma. Maak kennis met een van de grootste havens van Europa, knusse pleintjes, supermoderne wolkenkrabbers, musea en paleizen. De reis gaat trouwens volledig per (nacht)trein en boot; voor veel mensen ook een enorm pluspunt. En dat het altijd slecht en koud weer is in Scandinavië is een vooroordeel waar niets van klopt: in de zomer is het altijd redelijk stabiel met een gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 30 graden Celsius. Wij zijn fan!

hamburg

Italië 

Wij zeggen pasta en pizza, jij zegt: let’s go! Italië is de ideale afsluiter van dit rijtje van leukste van de leukste locatie voor een vakantiekamp. Met steden als Milaan, Florence, Rome en Venetië valt hier zóveel te zien en te beleven! De mooiste winkels, musea, kunstwerken en architectuur vliegen je om de oren. Tijdens onze Italië rondreis zie je de mooiste plekken van Italië in één vakantie. Ideaal als je niet wil kiezen voor één bestemming, want tja, Italië maakt dat wel heel moeilijk...

Waar zou jij naartoe willen op vakantiekamp? Vinea biedt vakanties aan naar de plekken die in deze blog genoemd worden. Maar dat is nog lang niet alles! Check al onze bestemmingen hier.