WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Op vakantie zonder ouders

Vakantiekamp

Op vakantiekamp met Vinea

Zonder ouders, maar met een gezellige groep jongens en meiden van jouw leeftijd op vakantie. Dat kan met een vakantiekamp! Vinea heeft jeugdkampen en jongerenvakanties voor iedereen van 7 tot en met 25 jaar. Alle vakanties zitten vol bijzondere activiteiten, wat voor jeugdkamp je ook kiest. Van actieve outdoor kampen tot aan relaxte strandvakanties, van taalreizen tot watersport. Er zit altijd een vakantiekamp tussen dat bij jou past!

  1. Met leeftijdsgenoten op vakantie
  2. Veel keus: voor iedereen een geschikt vakantiekamp
  3. 24/7 begeleiding door onze reisleiding
None

Een jeugdkamp voor iedereen

Bij Vinea kun je kiezen uit veel verschillende kampen. Dit zijn de thema's waaruit je kunt kiezen:

Voor alle families die graag samen op avontuur gaan is er Vinea Family!

Waarom op vakantiekamp met Vinea?

Met het organiseren van een vakantiekamp weet Vinea wel raad! Vinea bestaat al ruim 70 jaar. We hebben dus heel veel ervaring met het organiseren van vakantiekampen. We bedenken altijd programma's die superleuk én precies uitdagend genoeg zijn, zodat deelnemers zich tijdens hun vakantiekamp niet alleen vermaken maar ook ontwikkelen. 

Onze reisleiders leiden we zelf op. Ze zijn stuk voor stuk enthousiast, professioneel en gezellig en ze weten van elk vakantiekamp een feestje te maken. Er is veel aandacht voor groepsvorming en sfeer, zodat iedereen het tijdens de vakantie naar zijn zin heeft en makkelijk vrienden maakt.

None

Wat anderen zeggen over Vinea vakantiekampen

8,6
"Mijn verwachting is helemaal uitgekomen. Het was een topvakantie en ik heb hele leuke mensen ontmoet. Het was net alsof we elkaar al veel langer kenden."

Benjamin
Leeftijd: 15 jaar

7,7
"Onze twee kinderen raken niet uitgepraat over hun outdoorkamp in de Ardennen. Tussen de verhalen over mega stoere activiteiten door, vertellen ze ook dat ze het eten erg lekker vonden, horen wij dat het gevarieerd en ook gezond was en dat er vaste bedtij

Fleur
Leeftijd: 46

7,9
"Ik ga al jaren mee met Vinea, mijn moeder is er vroeger ook al mee geweest en ook mijn oudere broers zijn met Vinea mee geweest. Logische keus dus!"

Veroniek
Leeftijd: 17

Veelgestelde vragen