WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

op vakantie zonder ouders

Vakantiekamp

Op vakantiekamp met Vinea

Zonder ouders, maar met een gezellige groep jongens en meiden van jouw leeftijd op vakantie. Dat kan met een vakantiekamp! Vinea heeft vakantiekampen voor kinderen en jongeren van 7 tot en met 18 jaar. Alle vakanties zitten vol bijzondere activiteiten, wat voor jeugdkamp je ook kiest. Van actieve outdoor kampen tot aan relaxte strandvakanties, en van educatieve reizen tot watersport. Er zit altijd een vakantiekamp tussen dat bij jou past!

  • Leuke dingen doen met leeftijdsgenoten
  • Nieuwe vrienden en vriendinnen maken
  • De gekste avonturen beleven
  • ​ Professionele én gezellige reisleiding & instructeurs
  • Vakantiekamp met keus uit veel thema's en bestemmingen

Waar je allemaal uit kunt kiezen:


Waarom op vakantiekamp met Vinea?

Met het organiseren van een vakantiekamp weet Vinea zich wel raadt! Vinea bestaat al 70 jaar. We hebben dus heel veel ervaring met het organiseren van vakantiekampen! We bedenken altijd programma's die superleuk én precies uitdagend genoeg zijn, zodat deelnemers zich tijdens hun vakantiekamp niet alleen vermaken maar ook ontwikkelen. Onze reisleiders leiden we zelf op. Ze zijn stuk voor stuk enthousiast, professioneel en gezellig en ze weten van elk vakantiekamp een feestje te maken. Er is veel aandacht voor groepsvorming en sfeer, zodat iedereen het tijdens de vakantie naar zijn zin heeft en makkelijk vrienden maakt.

6-12 jaar 12-18 jaar

7-10 jaar 13-15 jaar

7-12 jaar 13-16 jaar

10-12 jaar 15-18 jaar

12-15 jaar 16-18 jaar


Wat anderen zeggen over Vinea vakantiekampen

"Mijn verwachting is helemaal uitgekomen. Het was een topvakantie en ik heb hele leuke mensen ontmoet. Het was net alsof we elkaar al veel langer kenden."

Benjamin, 15 jaar

"Onze twee kinderen raken niet uitgepraat over hun outdoorkamp in de Ardennen. Tussen de verhalen over mega stoere activiteiten door, vertellen ze ook dat ze het eten erg lekker vonden, horen wij dat het gevarieerd en ook gezond was en dat er vaste bedtijden waren en een duidelijke dagstructuur. Onze complimenten. Wij laten ze volgend jaar opnieuw met een gerust hart bij jullie achter!"

Fleur

"Ik ga al jaren mee met Vinea, mijn moeder is er vroeger ook al mee geweest en ook mijn oudere broers zijn met Vinea mee geweest. Logische keus dus!"

Veroniek, 17 jaar


Wil jij ook met Vinea op vakantiekamp?


Veelgestelde vragen