WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Outdoor Zweden 16-18

Gustavsfors - SE

None
€ 871,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Gave activiteiten in de supermooie natuur van Zweden. Op vakantie zonder ouders, maar mét een hele gezellige groep leeftijdsgenoten. Samen maken jullie de vetste dingen mee, van slapen in de wildernis tot een wedstrijdje bijlwerpen en kanoën op een oneindig groot meer. Lijkt dit je wel wat? Ga dan mee op deze outdoorvakantie naar Zweden!

Zweden is de perfecte bestemming voor een vakantie vol outdooravontuur. De natuur is hier namelijk waanzinnig mooi. Ontdek het zelf terwijl je op je mountainbike door de bossen fietst en een kanotocht maakt over de meren. En als jullie je best doen bij het vlotbouwen kun je ook met je eigen vlot het water op. Hou je het toch niet helemaal droog, dan is dat ook geen straf. Het water van dit meer is namelijk zo schoon als drinkwater!

Verder ga je deze vakantie ook bijlwerpen als een echte Viking, en leer je hoe je op een kampvuur het lekkerste eten kunt koken. Dat komt goed van pas tijdens de bivak, want dan ga je even helemaal ‘back to basic’ en slaap je een nachtje in de natuur. Tot slot is er natuurlijk ook genoeg tijd voor chillen en gezelligheid. We maken er met elkaar een topvakantie van!

TIP: Wil jij nog meer zien van Zweden en nóg meer outdooravontuur? Deze reis kan ook gecombineerd worden met onze Kanovakantie in Zweden! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Inclusief busreis
Actieve vakantie in de Zweedse natuur
Bijlwerpen, mountainbiken, kanobivak & meer