WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Ponykamp Strand gevorderd 10-15

Egmond - NL

None
€ 699,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Ponykamp Strand gevorderd 10-15

Droom jij er stiekem wel eens van om te wonen op een manege? Zodat je elke dag met paarden bezig kan zijn? Tijdens dit ponykamp ben je dagelijks op de manege te vinden. Je helpt met de verzorging en gaat natuurlijk heel veel paardrijden. Samen met de groep maak je mooie buitenritten, door de duinen en misschien zelfs op het strand!

Ben jij een gevorderde ruiter met minimaal twee jaar rijervaring? Maak je graag lange buitenritten? Ga dan mee met dit ponykamp en beleef een geweldige vakantie samen met andere paardenliefhebbers! Je gaat een week lang elke dag paardrijden en meehelpen op de manege. Met je nieuwe vakantievrienden rijd je door het mooie duingebied. Naast verschillende buitenritten werk je in de bak aan je vaardigheden. Zo bereid je je voor op een proef die je daarna ook voor een jury gaat rijden. Misschien ga je wel met een nieuwe stempel in je Ruiterpaspoort naar huis!

Verder doen we nog meer leuks deze week, bijvoorbeeld een fotoshoot met de paarden en een Pimp je Pony-contest. Natuurlijk gaan we ook lekker chillen op het strand en organiseert de reisleiding toffe avondprogramma’s en buitenspellen.

 

Ponykamp voor gevorderde ruiters
FNRS-gecertificeerde manege
Veel buitenritten maken