WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zeilcursus zonder overnachting

Zeilcursus voor kinderen

Wil jij graag leren zeilen? Nog niet klaar voor een zeilkamp? Met een zeilcursus kun je in één week de beginselen van het zeilen leren. Vinea heeft zeilcursussen van 5 dagen, op 2 verschillende CWO-erkende zeilscholen: De Steven (Langweer), De Viking (Wolphaartsdijk). En Us Hiem (Oudega) Tijdens de zeilcursus heb je overdag zeilles en slaap je lekker thuis in je eigen bed.

  1. Voor 7 t/m 12 jaar
  2. Op een veilige en leuke manier leren zeilen
  3. Les in de ochtend of middag
  4. Zeilcursus met superleuke begeleiding & instructeurs
  5. Zeilscholen in Friesland en Zeeland
None

Zeilcursus voor kinderen

Tijdens een zeilcursus leer je van onze professionele instructeurs alle beginselen van het zeilen. Door middel van allerlei leuke oefeningen zorgen de instructeurs ervoor dat jij kunt leren zeilen en tegelijkertijd ook veel plezier hebt! Na deze week wil je vast vaker in een zeilboot het water op. Heb je al eens eerder gezeild, dan worden de lessen daarop aangepast zodat er ook voor jou genoeg uitdaging is.

Bij Zeilschool De Viking en De Steven hebben we de optimistencursus waar je gaat leren zeilen in een optimist. Tijdens deze cursus heb je halve dagen les

None

Zeilcursus Optimist Friesland

In Friesland kun je een zeilcursus volgen bij Zeilschool de Steven in Langweer. Dit is dé jeugdzeilschool van Nederland. Als beginnende zeiler is dit een ideale plek om goed en veilig te leren zeilen. 

Tijdens deze cursus maak je in 6 dagen kennis met zeilen in een optimist. Je kunt kiezen tussen lessen in de ochtend of in de middag. Optimisten zijn klein en stabiel, en daarom hele geschikte bootjes om te beginnen met zeilen. Onze instructeurs leren jou precies hoe alles moet. Je leert hoe de wind werkt, hoe je de boot optuigt en hoe je rechtuit of in een bocht kunt varen. Daarnaast maken we natuurlijk veel plezier met elkaar, zodat deze cursus niet alleen leerzaam maar ook gewoon heel leuk is! 

Meer info & prijzen

None

Zeilcursus Optimist Zeeland

Tijdens de zeilcursus bij Zeilschool de Viking in Wolphaartsdijk ga je varen op het Veerse Meer. Een mooie plek om veilig te leren zeilen. Deze zeilcursus duurt 6 dagen, waarbij je halve dagen les hebt. Je kiest zelf of je ’s ochtends of ’s middags les wil.

Je gaat het water op in een optimist: de beste boot om in te leren zeilen! Je leert hoe de boot werkt en hoe je de wind moet gebruiken om vooruit te komen en te sturen. Zo maak jij samen met de instructeur al snel je eerste meters op het Veerse Meer. Zeker weten dat je na deze cursus de smaak helemaal te pakken hebt. De instructeurs maken er nameljk een leerzame én natuurlijk superleuke week van!

Meer info & prijzen

None

Ervaringen van anderen

9
"Lekker zeilen en veel lol. Topweek gehad!"

Justen
Leeftijd: 12

9,3
"Het was een superleuke vakantie met heel veel leuke mensen en begeleiders."

Sophie
Leeftijd: 11

9,8
"Onze zoon heeft heerlijk leren zeilen en leuke mensen ontmoet. We hebben genoten van zijn verhalen en avonturen. De mensen van Vinea hebben het goed georganiseerd en begeleid."

George
Leeftijd: 40

Wil jij ook leren zeilen?

Ja, ik wil boeken!

Veel gestelde vragen