WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Leren zeilen in Zeeland

Zeilschool de Viking

Zeilschool De Viking ligt in Wolphaartsdijk in Zeeland, direct aan het Veerse Meer. Een rustig, gedeeltelijk ondiep meer waar je goed kunt leren zeilen. Bij de Viking zijn alle leeftijdsgroepen welkom en je kunt hier zeilen in bijna de hele boot van Vinea. Er zijn zeilkampen voor kinderen en jongeren van 7 t/m 18 jaar en je kunt hier ook opleidingen volgen voor zeilinstructeur of kampstaf.

  1. Zeilschool in Zeeland
  2. Ideale ligging direct aan het water
  3. Rustig en ruim vaarwater met leuke eilandjes
  4. Superleuke begeleiding & instructeurs
  5. Mogelijkheid om instructeur/stafopleiding te volgen
None

Vakanties

Friesland (Langweer) - NL

Zeilkamp De Steven 7-12

Dé jeugdzeilschool van Nederland

Veilig en met plezier kennismaken met de watersport

Zwaardboot, Catamaran en Windsurfen

Vanaf
€ 649,00
Friesland (Langweer) - NL

Zeilkamp de Steven 7-12 - halve week

De leukste jeugdzeilschool van Nederland

Optifun en Zwaardboot

Veilig en met plezier kennismaken met de watersport

Vanaf
€ 375,00
Zeeland (Wolphaartsdijk) - NL

Zeilkamp De Viking 15-18

Zeilschool voor alle leeftijden

Combi van fanatiek zeilen en veel fun

Kielboot, Catamaran en Zwaardboot

Vanaf
€ 685,00
Zeeland (Wolphaartsdijk) - NL

Zeilkamp De Viking 7-12

Zeilschool voor alle leeftijden

Veilig én met veel plezier leren zeilen

Zwaardboot, samen of alleen

Vanaf
€ 675,00
Friesland (Oudega) - NL

Zeilkamp Us Hiem 15-18

Kielboot, Catamaran, Zwaardboot en Windsurfen

Voor de ervaren en gevorderde zeiler

Hard gaan overdag & party in de avond

Vanaf
€ 649,00

Zeilschool De Viking

In Wolphaartsdijk opende Zeilschool de Viking haar deuren in 1967 en was daarmee de eerste zeilschool in Zeeland. Dit groeide al snel uit tot één van de grootste in de omgeving. De accommodatie heeft een gezellige zaal met bar en keuken waar je de avonden doorbrengt met leuke activiteiten en spellen. Boven is het slapen geblazen in één van de twaalf 6-persoons kamers. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer.

Het Veerse Meer waarop we varen, is een veilige en schone plek waar genoeg uitdaging te vinden is voor zowel beginners als gevorderde zeilers. Maar het allerbelangrijkst is dat zeilen fun is. Het kan hard werken zijn om zeilen onder de knie te krijgen, maar op De Viking combineren we dit met enorm veel plezier. Tijdens een zeilkamp op De Viking waan je je echt even in een hele andere, gave, wereld!

None

Waarom kies je voor een Vinea Zeilkamp?

Zeilen is super tof! Je bent lekker buiten, voelt de wind door je haar en de zon in je gezicht. Tegelijkertijd betekent zeilen actie en gezelligheid. Snelheid, spanning en competitie bij een westrijdje over het meer. Nieuwe vrienden maken terwijl je samen de boot bestuurt en herinneringen maakt die je nooit zal vergeten.

Op de Viking hebben we de leukste kampen voor verschillende leeftijden. Of jij al vaker hebt gezeild of het voor het eerst wil gaan doen, maakt helemaal niet uit. De lessen worden altijd afgestemd op jouw niveau.

None

CWO

Bij Vinea ben je in goede handen, want je krijgt zeil- en windsurflessen van CWO-gecertificeerde instructeurs. Dit betekent dat aan het einde van jouw zeilkamp een CWO-diploma of vorderingenstaat op je wacht. Deze certificaten geven aan op welk niveau jij je bevindt binnen de gekozen discipline.

Als je aan alle eisen van een bepaald niveau hebt voldaan, ontvang je een officieel diploma. Als je nog niet aan alle eisen voldoet, krijg je een vorderingenstaat. Hierop staat vermeld welke technieken je al beheerst op dat niveau en waar je nog aan kunt werken.

Dankzij jouw behaalde CWO-diploma's en vorderingenstaten kunnen onze instructeurs zien wat jij al onder de knie hebt. Hierdoor kunnen ze deelnemers op basis van hun niveau indelen, zodat je lessen krijgt die precies uitdagend genoeg zijn voor jouw vaardigheden. Zo ben je altijd verzekerd van gepersonaliseerde en leerzame zeil- en windsurfervaringen!

Lees meer
None

Een zeilkamp kiezen is niet makkelijk...

En daarom zetten wij per kamp, bootsoort en accommodatie op een rijtje wat de voor- en nadelen zijn. Ontdek welk zeilkamp het beste bij jou past met deze keuzehulp blog.

Twijfels of andere vragen? Schroom niet om contact op te nemen, we helpen je graag bij het maken van een keuze.

Lees de keuzehulp
None

Instructeur worden?

Ben jij helemaal into zeilen of windsurfen, en zou je daar het liefst de hele zomer wel mee bezig willen zijn? Dan is het begeleiden van zeil- en surfkampen misschien wat voor jou! Zo kun je op onze zeilkampen lesgeven als zeilinstructeur of windsurfinstructeur. Of je gaat als kampstaf aan de slag met alles om het zeilen en surfen heen, van het eten tot de gekste avondspellen. Onze instructeurs en kampstaf leiden we zelf op. Hiervoor organiseren we meerdere keren per jaar opleidingen op onze zeilscholen.

Bekijk de opleidingen
None

Blogs

Veelgestelde vragen

Wat anderen vonden van hun zeilkamp bij De Viking

8,2
"Goed verzorgd, leuke leiding, prima eten en vooral heerlijk kunnen zeilen!"

Isabelle
Leeftijd: 16

9
"Wende vond het kamp verschrikkelijk leuk! Het brulboekje kent ze uit haar hoofd en ze weet nu echt al veel van zeilen. En dat allemaal binnen één week. Helemaal top!!!"

Ouder(s) van Wende
Leeftijd: 8

8,2
"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft."

Karlijn
Leeftijd: 14