ERVARINGEN MET VINEA

Ben je benieuwd naar ervaringen met Vinea? Op de onafhankelijke reviewsites Reisgraag.nl en Feedback Company staan 625 beoordelingen van deelnemers én ouders. Klik op onderstaande afbeeldingen om meer te lezen over hun ervaringen bij Vinea vakanties. Of deel jouw ervaring met Vinea met anderen.


Reisgraag.nl

 

FeedbackCompany

 

Vinea krijgt gemiddeld een 8,6 op basis van ervaringen.

 

Met maar liefst 60% van de stemmen heeft Vinea voor de 2e keer de Kids Vakantieaanbieder van het jaar Award 2018 Actieve vakanties gewonnen! Uit handen van kidsidool Buddy Vedder en het team van de Kids Vakantiegids Detectives ontvingen wij deze mooie award.

 


Elk jaar publiceren wij de enquetecijfers van het afgelopen jaar. En daar mogen we best trots op zijn! Uit de enquetes van Vinea voor de vakanties in 2017 komen de volgende gemiddelde cijfers:

8,2 voor het programma
8,6 voor de reisleiding
8,2 voor de accommodatie
7,6 voor de maaltijden                          +
8,4 eindcijfer voor de totale vakantie

88% zou volgend jaar weer met Vinea mee willen gaan.
89% zou Vinea aanraden aan vrienden.


Hoe was de eerte keer op kamp met Vinea? Travelblog Kidseropuit volgde de 10-jarige Elin (11 jr) tijdens haar Beach Action kamp in Camperduin en interviewde Roos (10 jr) die mee ging naar het Outdoor NL kamp

 


 

Onze 15+ jongerenvakanties zijn beoordeeld met een 8,9 gemiddeld via de onafhankelijke reviewsite Reisgraag.nl. Hiermee staat Vinea op de eerste plek van de jongerenreisorganisaties.