ERVARINGEN MET VINEA

Ben je benieuwd wat onze klanten vinden van Vinea en wat hun ervaringen zijn? De tofste reisverhalen lees je hier.


Gijs - 15 jaar - Rondreis Oost-Europa.
Was echt geweldig!! Een van de leukste twee weken in mijn leven gehad met een geweldige groep, leuke begeleiders en toffe steden!

Merlijne – 9 jaar – Zeilkamp De Steven.
Ik (Merlijne, 9 jaar) ben in de zomervakantie voor de 5e keer met Vinea gaan zeilen (optimist). Het is elke keer weer superleuk. De crew en instructeurs zijn aardig en leren je heel erg goed zeilen. En elke keer is het weer gaaf. Lekker eten, 's avonds leuke spellen en heel veel lol.

Roel – 14 jaar – Outdoor Italië.
Super leuke ervaring gehad afgelopen zomer in Torbole. Leuke kampbegeleiders en hechte groep. Top ervaring en volgend jaar weer!

Liz – 12 jaar – Actiekamp.
Ik vond het in het begin heel erg spannend, maar door de leuke begeleiding en kinderen vond ik het super leuk.

Seb - 10 jaar – Avonturenkamp Zeewolde.
Ik ben op Avonturenkamp geweest in Zeewolde. Het was een super leuke week en vooral het mountainbiken vond ik gaaf. Alleen was het heel slecht weer en was onze tent lek. Gelukkig werd de tent de volgende dag gerepareerd.

 

Emma – 13 jaar – Tina Zomerkamp strand Schoorl. 
We hebben heel veel lol gehad met z’n allen. Alles was schoon en je had een fijn eigen plekje. Het waren goed ingerichte kamers en de kamerindeling was goed. Er was respect voor mensen met een geloof, allergie of veganistische en/of vegetarische mensen. De activiteiten waren erg leuk. We hadden ook elke dag even vrije tijd en dat was fijn. Zo kon je je ook altijd even terugtrekken als je dat wou. Het eten was lekker en ( meestal 😉 ) gezond. De begeleiders waren lief, grappig en betrouwbaar. Ik heb het geweldig gehad!!! Dankjulliewel!

Lotte - 11 jaar - Ponykamp strand beginner.
Ik ben deze zomer op ponykamp geweest. Ik heb heel veel nieuwe vriendinnen gemaakt en de paarden waren heel lief. Ik vond het wel jammer dat we alleen maar op de manege mochten rijden en niet op het strand.

Nienke – 15 jaar – Taalreis Engels in Canterbury.
De locatie was top, de activiteiten leuk, de Engelse lessen heel cool, de campus extreem gaaf, de groep voelde als familie en de reisleiding meer als broer/zus dan als 'ouder'. Hele leuke week gehad!


Elk jaar publiceren wij de enquêtecijfers van het afgelopen jaar. En daar mogen we best trots op zijn! Uit de enquêtes van Vinea voor de vakanties in 2019 komen de volgende gemiddelde cijfers:

Programma: 8.4
Reisleiding: 8.8
Accommodatie: 8.2
Maaltijden: 7.6

90.4 % van de deelnemers zou nog een keer mee gaan met Vinea.

91.8 % van de deelnemers raadt Vinea aan bij vrienden.


Tijdens onze Zeilkampen en Surfkampen krijg je iedere dag les op je eigen niveau en doe je daarnaast leuke spellen met de groep. Onze zeilkampen zijn gemiddeld beoordeeld met een 8.6 en onze Surfkampen met een 8.2.

Onze Tinakampen staan in het teken van plezier hebben met meiden van jouw leeftijd. Er staan allerlei gave activiteiten op het programma zoals een Vlogworkshop of een supermodelbootcamp. De Tinakamp deelnemers beoordelen dit kamp gemiddeld met een 8.5.

Op mountainbikes crossen door de bossen en klimmen zijn activiteiten die je kunt verwachten tijdens onze Outdoor NL kampen, ideaal voor stoere jongens en meiden die lekker actief bezig willen zijn in de buitenlucht. Deze stoere deelnemers hebben onze Outdoor kampen gemiddeld beoordeeld met een 8.2.

Bij onze Outdoor kampen in het buitenland begint de fun al tijdens de heenreis, je reist namelijk met de groep per bus of trein naar je bestemming. De activiteiten verschillen per locatie maar actie gegarandeerd. Gemiddeld beoordeeld met een 8.7.

Voor de echte avonturiers organiseert Vinea Rondreizen waarbij je gedurende twee weken verschillende Europese steden bezoekt en dit allemaal met het openbaar vervoer. De deelnemers van afgelopen jaar hebben onze rondreizen gemiddeld beoordeeld met een 9.2.

Tijdens onze Strand vakanties in Nederland doe je allerlei toffe activiteiten op en rond het strand. De beach boys en girls van afgelopen jaar hebben deze vakantie gemiddeld beoordeeld met een 8.1.

Onze Strand vakanties in het buitenland vinden allemaal plaats in het zonnige Spanje. Of je nou houdt van luieren op het strand of liever actief bezig bent, het is allemaal mogelijk. Het gemiddelde cijfer van afgelopen seizoen is 8.8.

 

Tijdens een talenreis met Vinea geef jij je Engels een boost op een internationale talenschool en wordt je ondergedompeld in de Engelse taal en cultuur. De taaltalenten van afgelopen jaar beoordelen onze talenreizen gemiddeld met een 8.5.

Tijdens onze Ponykampen leer je paardrijden in het bos of op het strand. Speciaal voor kids die al kunnen paardrijden hebben we ponykampen voor gevorderden met meer uitdaging. Naast het paardrijden leer je ook hoe je paarden moet verzorgen en doen we leuke groepsactiviteiten. Onze ponykampen zijn gemiddeld beoordeeld met een 8.6.

Onze WWF-kampen staan in het teken van dieren. Tijdens dit kamp doe je verschillende safari’s en mag je samen met een ranger een kijkje nemen achter de schermen van het dierenpark. Gemiddeld beoordeeld met een 8.8.

Tijdens onze Wintersport vakanties ga je 8 á 10 dagen skiën of snowboarden in het prachtige Oostenrijk. Leer de basis, verbeter je technieken of ontdek samen met je nieuwe vrienden de pistes. Afgelopen Vinea wintersport seizoen is gemiddeld beoordeeld met een 8.1.

Sinds 2018 nieuw bij Vinea, Family vakanties! Actieve groepsvakanties speciaal voor families. Bedoeld om samen met andere gezinnen een onbezorgde vakantie te hebben. De families van afgelopen seizoen beoordelen onze vakanties gemiddeld met een 8.5.


Via de website Reisgraag.nl kunnen deelnemers en ouders hun ervaring met Vinea delen. Door de reisperiode en het soort vakantie in te vullen kunnen we de ervaring koppelen aan de vakantie en zo met de reisleiders doornemen wat er goed ging en wat er de volgende keer beter kan.

 

Op onze Facebook pagina Vinea Vakanties kunnen deelnemers en ouders een recensie schrijven en hiermee laten weten wat ze van het kamp vonden. Ook kunnen ze laten weten of ze Vinea wel of niet aanraden. Middels deze recensies hopen we onze kampen steeds weer te kunnen verbeteren.

 


Kidseropuit is een pagina waar verschillende bloggers hun ervaring met Vinea delen.

Blogger Fieke volgde een familie tijdens het Family Outdoor weekend in de Ardennen. Ze deelt hier haar uitgebreide reisverslag inclusief foto's.

Blogger Marije deelt de ervaringen van haar dochter Elin tijdens haar eerste Strand en Actiekamp met Vinea.

Blogger Fieke deelt het reisverhaal van haar dochter Roos die voor het eerst met Vinea mee gaat op talenreis naar Engeland.