WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zeilkamp de Steven Meivakantie halve week 7-16

Langweer - NL

None None

Vol!

Geef mij een seintje als er een plek vrij komt.

Het wordt langzaam warmer, de lente is begonnen… Het zeilseizoen is weer geopend! Begin het seizoen goed met een zeilkamp bij zeilschool De Steven. Zonder ouders op vakantie en elke dag het water op samen met andere jongens en meiden. In de avonden vermaak je je met de leukste avondspellen en thema-activiteiten. Een meivakantie om nooit te vergeten!

Zeilschool De Steven ligt aan de haven in het watersportdorp Langweer. We varen hier op de Langweerderwielen, een mooi meer in de buurt van Sneek. Dit meer is perfect om te leren zeilen of windsurfen. Of om hierin nog beter te worden. De instructeurs geven les op jouw niveau, waardoor je nooit uitgeleerd raakt. Doe je het voor het eerst? Dan begin je met alle basics om veilig het meer over te kunnen gaan. Van hoe je moet optuigen, sturen en aanleggen, tot de verkeersregels op het water. Als jij al ervaring hebt, ga je nieuwe technieken en manoeuvres leren. We gaan lekker veel het water op zodat jij aan het eind van de week een (volgend) CWO-diploma of vorderingenstaat kunt halen!

Ben je dan echt alléén maar aan het zeilen of windsurfen? Nee hoor, zeker niet! In de avonden organiseert de staf de leukste activiteiten en spellen. Of kun je lekker chillen bij het kampvuur. Dagen vol gekte en gezelligheid, met nieuwe vrienden voor het leven. Hier wil je gewoon bij zijn!

Zeilen of windsurfen in de meivakantie
Krijg les op je eigen niveau
De leukste spellen en avondprogramma's

Vakanties die je bekeken hebt