WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Rondreis jongeren

Waarom een rondreis in een groep de ervaring van je leven is

Ben jij klaar om de wereld te ontdekken op een manier die je nooit zult vergeten? Dan is een groepsrondreis voor jongeren precies wat je nodig hebt. Laat onze vakantie-experts je uitleggen waarom een rondreis jongeren de ervaring van je leven is. We vatten het voor je samen in 5 redenen!


1. Met leeftijdsgenoten op reis

Een groepsrondreis voor jongeren betekent dat je samen met andere avonturiers van jouw leeftijd op vakantie gaat. Bij Vinea hebben we twee leeftijdsgroepen voor onze rondreizen: rondreis jongeren voor 15-18 en voor 18-25 jaar. Dat betekent dat iedereen op je vakantie dus ongeveer even oud is, waardoor je al snel veel gemeen hebt met elkaar en makkelijk aansluiting vindt. Of je nou een gave stad gaat ontdekken of een hike door de natuur maakt: alles is leuker als je het deelt met mensen die net zo enthousiast zijn als jij!

Chillen op het strand tijdens rondreis jongeren

2. Waarom een rondreis afgestemd op jullie interesses

Bij Vinea weten we dankzij onze jarenlange ervaring heel goed waar jongeren van houden. Dus een rondreis jongeren van Vinea is ook echt afgestemd op jongeren. Bij het bepalen van de routes en activiteiten houden we rekening met wat júllie leuk vinden. Zo weten we dat oudere mensen misschien graag een dag in een museum doorbrengen, maar dat jongeren liever wat meer actie willen. Wij zorgen ervoor dat de reis een verzameling wordt van alleen maar toffe momenten. Dat betekent dus een reis met genoeg variatie in de activiteiten én vrije tijd die je helemaal op jouw manier kunt besteden. Het is jouw reis en we willen dat je de tijd van je leven hebt!

Surfles tijdens rondreis jongeren met een groep

3. Relaxed op avontuur

Met een georganiseerde groepsrondreis heb je het beste van twee werelden: wél veel zien, doen en avontuur beleven, maar zónder de ‘zorgen’ die een zelfstandig reisavontuur met zich mee kan brengen. Wij zorgen namelijk dat alles goed geregeld is, van het vervoer tot je verblijf. Bovendien worden onze rondreizen begeleid door ervaren reisleiders die zorgen dat jij veilig en onbezorgd kunt genieten van elke seconde van je vakantie.

4. Uit je comfortzone

Oké, het klinkt misschien een beetje suf… Maar een groepsrondreis is echt een geweldige manier om als mens te groeien. Je krijgt de kans om nieuwe culturen te ervaren, je horizon te verbreden en je kijk op de wereld te veranderen. Je zult niet alleen nieuwe plaatsen ontdekken, maar ook sociale contacten opdoen en dingen meemaken die je nog nooit gezien of gedaan hebt. Ondertussen leer je ook jezelf een beetje beter kennen. Dit alles zorgt er absoluut voor dat het een ervaring wordt waar je nog vaak aan terug gaat denken. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een taalcursus in het buitenland.

Kano varen tijdens Rondreis Scandinavië

5. Herinneringen voor het leven

De gave activiteiten, de vriendschappen die je onderweg maakt, de grappige momenten, de uitdagingen die je overwint en natuurlijk de prachtige plekken die je gaat zien. Met al deze dingen bij elkaar kán het niet anders dan dat je tijdens een groepsrondreis voor jongeren vakantieherinneringen voor het leven maakt. Je komt thuis vol verhalen waar je nog lang over na zult praten. Pas wel op dat je je vrienden niet te jaloers maakt, hè, of nodig ze anders maar gewoon uit om de volgende keer ook mee te gaan. 😉

Groepsfoto tijdens rondreis jongeren

Volgens ons is het wel duidelijk: een groepsrondreis voor jongeren is de ultieme kick waar je altijd al naar op zoek was. Dus het is hoog tijd om die comfortzone te verlaten en je rugzak in te pakken. Of je nou binnen of buiten Europa op reis wil, bereid je voor op de ervaring van je leven! Ook een goede tip voor na je eindexamen!