WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Vinea reisbestemmingen 2023

Waar kan je heen met Vinea in 2023?

Vinea reisbestemmingen 2023

Wat hebben wij weer ontzettend zin in komende zomer! Je kunt namelijk weer kiezen uit hele leuke plekken voor je vakantiekamp en ook voor de jongerenreizen zijn er nieuwe gave reisbestemmingen. Dat is trouwens nog niet eens alles, want Vinea biedt vanaf dit jaar zelfs een heel nieuw soort reizen aan: Rondreis voor jongen van 15-18 en rondreis voor jongeren voor 18-25 jaar Hoog tijd voor een overzicht van alles wat er nieuw is bij Vinea in 2023!

jongerenvakantie, zomervakantie, jongerenkamp

Nieuwe kampen op bekende locaties

Voor we heel Europa doorgaan, beginnen we met wat er nieuw is in Nederland. Je hebt namelijk ook als je op vakantiekamp wil in eigen land weer meer keus dit jaar. In Bladel en Zeewolde konden kids al op Actiekamp. Deze zomer kun je hier ook op tienervakantie als je tussen de 12 en 15 jaar bent! Op Outdoorkamp, welteverstaan. Tijdens deze vakanties ben je natuurlijk lekker veel buiten. Niet alleen in het bos maar ook op het water, tijdens het waterskiën bijvoorbeeld! Ook op onze populaire kamplocatie in Eerbeek is er dit jaar een nieuw kamp bijgekomen, namelijk een Actiekamp voor 7 t/m 12 jaar.

Strandvakantie in Nederland

Op zoek naar een tienervakantie aan het strand? Dan is Beach Action in Bergen vast wat voor jou! Deze nieuwe strandvakantie is exclusief voor 12 t/m 15 jaar, er zitten op deze locatie dus geen jongere of oudere deelnemers. Extra gezellig! En het programma? Met activiteiten als banaanvaren, een Escape room, mountainbiken door het duingebied en natúúrlijk chillen op het strand zit dat ook helemaal goed.

rondreis, jongerenreis, jongerenvakantie

Op taalreis naar Valencia

Engels en Spaans zijn twee van de belangrijkste wereldtalen. Daarom kun je vanaf nu niet alleen opTaalreis naar Engeland, maar ook naar Spanje! Spaans leren in hartje Valencia, wie wil dat nou niet? Je dompelt je een week lang onder in de Spaanse cultuur. De taalcursus combineer je namelijk met activiteiten in de stad, van het ontdekken van het mooie gezellige stadcentrum tot chillen op strand. Valencia heeft het allemaal en is daarom een geweldig gave reisbestemming voor jouw taalreis Spaans!

Rondreizen door Engeland

Engeland is een supermooi land. Daarom kun je komende zomer kiezen uit niet één, maar zelfs twee nieuwe vakanties naar Engeland. Waaronder het meest magische Vinea vakantiekamp ooit… Voor 12-15 jaar organiseren we dit jaar namelijk voor het eerst een echte Harry Potter-rondreis. Waan jezelf in de beroemde tovenaarswereld op de verschillende filmlocaties en ga op zoek naar perron 9 ¾.

Naast deze bijzondere vakantie is er voor jongeren van 15-18 ook een gloednieuwe rondreis Engeland langs de tofste steden. Ontdek de leukste verborgen plekjes van Londen, kano door Leeds, win de paintball battle in Liverpool en nog veel meer!

rondreis, jongerenreis, jongerenvakantie

Cultuur en strand in Griekenland

Altijd al naar Griekenland gewild, maar kon je nooit kiezen tussen het vaste land of de eilanden? Deze rondreis Griekenland is de oplossing. Je bezoekt namelijk én Athene, en de eilanden Santorini en Paros. Stuk voor stuk bijzondere plekken. In Athene duiken we in de eeuwenoude geschiedenis, op de eilanden duiken we natuurlijk in zee! Hou ook zeker je camera bij de hand, want de eilanden zijn met hun witte huizen met blauwe daken zeker een paar foto’s waard. Dit is dé reis als je wil genieten van Griekse cultuur, relaxen op het strand en toffe wateractiviteiten. Deze rondreis bieden we aan in twee varianten: voor 16-18 jaar en voor 18-25 jaar.

Actieve rondreis door Slovenië

Een andere nieuwe rondreis voor jongeren van 15-18 en 18-25 jaar is de reis naar Slovenië. Een echte outdoorbestemming, want met bergen en meren heb je hier volop mogelijkheden voor actieve belevenissen. Verwacht dus een actieve rondreis met veel natuur! Zo gaan we tijdens deze vakantie onder meer kajakken, hiken en canyoningen. We bezoeken ook hoofdstad Ljubljana. Een van de kleinste hoofdsteden van Europa, maar zeker de moeite waard.

rondreis, jongerenreis, jongerenvakantie

Natuur en cultuur in Ierland

Een van de andere gloednieuwe jongerenreizen voor 18 t/m 25 jaar gaat door Ierland. Tijdens deze rondreis Ierland ontdek je een aantal hoogtepunten van het land. Bezoek de eeuwenoude kathedralen en kastelen en beleef de adembenemende en ruige natuur. Om de bruisende Ierse pubcultuur te leren kennen gaan we naar Dublin. Zo heb je een perfecte combinatie van natuur en cultuur.

Once-in-a-lifetime reis naar IJsland

Tot slot de laatste van onze nieuwe jongerenreizen voor 18-25 jaar, maar niet bepaald de minste! De natuur van IJsland is zoals je nergens anders zult zien. Ruige bergen, ijzige gletsjers, borrelende warmwaterbronnen, rokende vulkanen… je gaat het allemaal beleven tijdens deze rondreis. Maar je maakt ook kennis met de rijke cultuur van het land. In Reykjavik ga je samen met de groep op stadstour en op kroegentocht. Als je geluk hebt spot je in de baai ook nog eens walvissen, dolfijnen en papegaaiduikers. Een reis die je je hele leven bij zal blijven!

rondreis, jongerenreis, jongerenvakantie

Familievakanties naar Kroatië, Frankrijk en Oostenrijk

Op zoek naar een vakantiekamp voor het hele gezin? Geen zorgen, ook aan de families is natuurlijk gedacht. Je kunt deze zomer kiezen uit maar liefst drie nieuwe reisbestemmingen voor je familievakantie. Op het Franse Île de Ré verblijven jullie op een steenworpafstand van de zee. Het eiland Ré staat bekend om de stranden en natuur, maar ook de charmante dorpjes en niet te vergeten: oesters. Het komt deze vakantie allemaal aan bod. Zoeken jullie liever het avontuur op in de bergen? Dan zit je goed met onze familievakantie in Oostenrijk, waar onder meer een spectaculaire canyoningtocht en een parcours tussen de boomtoppen op het programma staan. Ondertussen geniet je van de mooiste uitzichten over het berglandschap.

Lastig kiezen, strand of natuur? Ga dan voor de familievakantie naar Kroatië. In Starigrad komt het allemaal samen. Wissel relaxen op het strand af met avontuur in het prachtige Nationaal Park Paklenica. Beide liggen op een steenworpafstand van de camping en bieden het perfecte decor voor tal van activiteiten. Bekijk ook de andere bestemmingen van een gezinsvakantie.

rondreis, jongerenreis, jongerenvakantie, familievakantie

De keuze is reuze

Met deze gave reisbestemmingen voor een onvergetelijke gezinsvakantie sluiten we de blog af. Er valt in ieder geval weer genoeg te kiezen, toch?! Natuurlijk keren ook veel van onze bekende populaire reisbestemmingen en kampen dit jaar weer terug. Check dus ook zeker even de rest van het aanbod als je jouw favoriete vakantiekamp nog niet gevonden hebt. Enne, de zomer duurt nog even, dus het kan zomaar dat er nog meer nieuws bijkomt… Hou onze website of social media in de gaten om op de hoogte te blijven van het zomeraanbod!

Benieuwd naar waarom een vakantie met Vinea zo leuk is? In deze blog vertellen we je waarom een actieve familievakantie the way to go is en hier lees je alles over waarom jij op jongeren rondreis moet gaan.