WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

After-Vinea-dip?

Zo kun je je vakantiegevoel vasthouden

Vakantiegevoel vasthouden? Onze tips tegen de After-Vinea-dip

Aahhh… zit je Vinea vakantie er echt alweer op? Wat is het voorbij gevlogen, hè? Misschien heb je zelfs al last van heimwee naar de gezelligheid van het kamp. En kan je niet wachten tot je wéér mag? Snappen we helemaal! Lees maar snel onze tips om ultiem na te genieten en dat vakantiegevoel nog een beetje langer te laten duren


Fotoalbum bekijken

Voor iedere Vinea vakantie wordt een online fotoalbum aangemaakt waar tijdens de vakantie foto’s worden geüpload. De perfecte manier om nog even van die superleuke activiteiten en momenten na te genieten! Je vindt de link naar jouw album in de informatiemails die je voorafgaand aan het kamp van Vinea hebt ontvangen. Kan je het niet vinden? Neem dan even contact op, dan toveren wij hem voor je tevoorschijn! Vergeet ook niet om de leukste foto’s (of gewoon het hele album 😉) even te downloaden, want de link blijft maar bepaalde tijd beschikbaar.

Vinea op Instagram en TikTok

Behoefte aan nog meer Vinea beeldmateriaal? Bekijk dan ook even onze social media kanalen. Daar delen we foto’s die door onze professionele fotografen zijn gemaakt, maar ook filmpjes en foto’s van andere deelnemers! Wat werkt er nou beter om je vakantiegevoel weer even terug te brengen? Je vindt ons op Instagram, TikTok en Facebook.

vakantiegevoel vasthouden, zomerkamp heimwee, vakantievrienden

Vinea Zomerhits

Weet je nog, dat ene liedje wat dé tune was van jouw vakantie? Waar je zo hard hebt meegezongen en gek op hebt gedanst? Als je dat weer hoort, is het net of je weer even terug op kamp bent. Inspiratie nodig? Check dan de enige echte Vinea Playlist op Spotify, vol met de favo zomerkamp hits van onze reisleiders. Ongetwijfeld zitten er liedjes tussen die ook op jouw kamp gedraaid werden!

Reünie

Heb je vooral zin om gewoon weer samen te zijn met je vakantievrienden en op te gaan in de Vineasfeer? Kom dan naar de After Summer Reünie op 17 september. Hét moment om iedereen weer te zien, inclusief leuke activiteiten en vooral veel ouderwetse gezelligheid.

groepsfoto vinea vakantie, vakantiegevoel vasthouden, vinea reunie

Nog een keer op kamp

Hoezo een jaar wachten, als je ook gewoon dit jaar nóg een keer met ons op vakantiekamp kan?! In de herfstvakantie hebben we ook weer hele leuke kampen, voor 7-12 en 12-15 jaar. Voor jongeren vanaf 13 jaar organiseren we in de kerstvakantie en voorjaarsvakantie de vetste snowcamps in Oostenrijk. Omdat we jou graag snel terugzien kun je als trouwe Vineast bovendien boeken met korting!

Andere blogs