WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Meiden Zomerkamp Duinrell 7-12

Duinrell - NL

None
€ 599,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Meiden Zomerkamp Duinrell 7-12

Nieuwe vriendinnen maken, creatief bezig zijn, samen tutten en lekker keten. De leukste attracties van Duinrell en het Tikibad uitproberen en vooral héél veel plezier beleven! Heb jij zin in een week vol gezelligheid samen met andere meiden, dan is dit jouw kamp! 

Op dit Meiden zomerkamp beleef je samen met andere meiden van jouw leeftijd een week lang de leukste dingen. Je verblijft op vakantiepark Duinrell, de ideale plek om het pretpark en waterpark Tikibad te bezoeken! Dat gaan we dus zeker doen, maar dat is lang niet alles. Je gaat ook aan de slag met creatieve DIY’s, wordt supermodel voor een dag en leert een cool dansje voor op TikTok. Verder duiken we ook nog de keuken in om onze eigen heerlijke high tea hapjes te bereiden. Om de week helemaal af te maken mag op een meidenkamp natuurlijk ook een Bonte avond niet ontbreken. Dans, playback, doe lekker gek, we maken er met zijn alleen een feestje van!

Met de gezelligheid komt het deze week sowieso wel goed, ook als jij alleen wil komen. Onze reisleidsters weten precies hoe ze het voor iedereen gezellig maken. Voor je het weet heb je al nieuwe vriendinnen gemaakt!

Megagezellige meidenvakantie
Bezoek aan Duinrell & Tikibad
Creatieve DIY's, beauty en meer