WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Een kinderkamp kiezen

Welke soorten kinderkampen zijn er?

De verschillende soorten kinderkampen van Vinea

Vinea is een van de grootste aanbieders van kinderkampen in Nederland. Bij ons kun je kiezen uit een heel breed aanbod van verschillende soorten kinderkampen. We hebben voor iedereen een kinderkamp dat past! Maar dan is het natuurlijk wel handig om te weten uit wat voor soort kampen je dan allemaal kunt kiezen. In deze blog zetten we de verschillende soorten kampen op een rij.


Zeilkamp

Al zolang als Vinea bestaat kun je met ons op zeilkamp. Dat is waar het ooit allemaal mee begonnen is! Kinderen leren zeilen vinden we een van de geweldigste dingen om te doen. We hebben dan ook onze eigen zeilschool, boten en natuurlijk de leukste instructeurs! Onze instructeurs zijn bovendien CWO-gecertificeerd, wat betekent dat je op onze zeilkampen officiële zeildiploma’s kunt halen. We organiseren zeilkampen in Friesland en Zeeland.

Kinderkamp zeilkamp

Surfkamp

Of je nou wil leren windsurfen, golfsurfen of kitesurfen: we hebben voor alles een surfkamp! Op deze kampen ga je lekker veel het water in om te oefenen, zodat je het zo snel mogelijk onder de knie krijgt. Je hoeft dus nog niet te kunnen surfen om mee te gaan, maar als jij al wel ervaring hebt valt er ook nog genoeg te leren. De instructeurs passen de lessen namelijk altijd aan op jouw niveau. Verder zorgen we natuurlijk voor heerlijk relaxte surfvibes om je vakantie helemaal af te maken.

Actie & outdoor

Actief bezig zijn in de natuur: wij worden er blij van. En kinderen ook, zo weten we uit ervaring. Met onze actie- en outdoorkampen ga je volop het avontuur aan met de gaafste activiteiten. Van kanoën en klimmen tot vuur maken en op bivak. We hebben voor elke leeftijdsgroep een passend actieprogramma. En natuurlijk ga je naar de mooiste locaties middenin de natuur!

Kanoën tijdens een outdoor kinderkamp

Kinderkamp aan het strand

Een strandvakantie met een flinke portie actie: dat beleef je met een zomerkamp aan het strand. We hebben de leukste activiteiten op het strand en in het water voor je geregeld. Van powerkiten tot bodyboarden en suppen. En natuurlijk verblijf je superdicht bij de zee, zodat je lekker vaak een frisse duik kunt nemen of kunt chillen op het zand.

Ponykamp

Zijn paarden helemaal jouw ding? Dan is een ponykamp echt wat voor jou. Of je nou al goed kunt paardrijden of nog nooit op een paard hebt gezeten, dat maakt bij ons niet uit. Op ponykamp ga je elke dag naar de manege, waar je met de pony’s en paarden kunt knuffelen zoveel je wilt. Natuurlijk krijg je ook rijles en als je al goed kunt rijden maak je zelfs de gaafste buitenritten.

Meidenkamp

Lekker creabea bezig zijn, in een deuk liggen van het lachen en nieuwe vriendinnen maken. Dat is waar het op onze meidenkampen om gaat! Van knutselen tot dansen en knusse meidenavondjes, een kinderkamp speciaal voor meiden is één grote gezelligheid.

Kinderkamp aan het strand, meidenkamp

Dagkampen

Op zoek naar een kinderkamp zonder overnachting? Dat kan met onze dagkampen. Daarbij beleef je 5 dagen vol leuke activiteiten, maar eet en slaap je aan het eind van elke dag lekker thuis. Er zijn dagkampen in verschillende thema’s, zoals creatief, sport, zeilen en wetenschap.

Kinderkamp mét ouders

Wist je dat Vinea ook familievakanties heeft? Eigenlijk is dat net als een kinderkamp, maar dan voor het hele gezin. Dus ook tijdens deze vakanties zorgen we voor een leuk actief programma, lekker eten en meer. Zo genieten ouders én kids van een vakantie waar ze veel leuke dingen doen, maar ook lekker kunnen ontspannen. Want de organisatie, die doen wij.

Vinea Family, familievakantie

Kampen voor jongeren: rondreizen, taalreizen, wintersport

Naast onze kampen voor jonge kids, heeft Vinea ook nog allerlei andere vakanties voor oudere kinderen (t/m 18 jaar). Daarbij gaan we bijvoorbeeld ook naar het buitenland, zoals met een taalreis naar Engeland. Of wat dacht je van een rondreis langs de mooiste steden van Europa? De keuze is reuze. En ook buiten de zomervakantie kun je met ons op kamp. Zo organiseren we in de krokusvakantie en kerstvakantie voor jongeren de vetste wintersportvakanties.

Hopelijk heb je na het lezen van deze blog een goed idee van waar de soorten kampen waar je bij Vinea allemaal uit kunt kiezen. Nog op zoek naar een kamp of jongerenreis? Bekijk dan snel onze kinderkampen en jongerenreizen. Of laat je verrassen met een last minute Mystery Camp voor deze zomer!