WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Tina kamp: de leukste meidenvakantie!

In samenwerking met het Tina tijdschrift organiseert Vinea het enige echte en allerleukste Tina kamp! Samen met andere meiden van jouw leeftijd (7-12 jaar) Tina-dingen doen, heel veel lol en nieuwe vriendinnen maken. Je kunt op Tina kamp in de zomervakantie, herfstvakantie en meivakantie. 

Groen vinkje​  Vol megatoffe meidenactiviteiten, van actief tot creatief

Groen vinkje  Leer andere Tina's kennen en maak nieuwe besties

Groen vinkje  Volop gezelligheid en héél vaak de slappe lach

Groen vinkje  Zelf kiezen: een halve of hele week kamp

Groen vinkje  Ontvang € 25,- korting als Tina-abonnee

Button bekijk alle Tina kampen


Word jij ook altijd zo enthousiast van wat je in het Tina tijdschrift leest? Krijg je zin om creatief aan de slag te gaan, te leren hoe je je haar supermooi kan doen of een sleepover te houden met vriendinnen? Het Tina kamp zit vól met dit soort megatoffe Tina-activiteiten. Van beauty DIY's tot een TikTok-workshop en van zeemeerminzwemmen tot powerkiten.

Wat het nóg leuker maakt: je doet het allemaal samen met andere meiden van jouw leeftijd! Zo maak je op kamp vanzelf nieuwe vriendinnen. Er zijn Tina kampen op verschillende leuke plekken in Nederland, aan het strand en in het bos. 


Beautymiddag tijdens Tina kamp in de meivakantie

Niks leuks te doen in de herfstvakantie? Ga mee op Tina kamp en maak er een superleuke meidenvakantie van! We verblijven tijdens het Tina herfstkamp in een gezellig vakantiehuis in de natuur. Wat we gaan doen? Nou, bijvoorbeeld een workshop bloemenkrans maken, zwemmen, dansen, een pizza party, beautymiddag... En tijdens de TikTok-workshop leer je alle tips en tricks om de vetste filmpjes te kunnen maken!

Verder doen we hilarische kampspellen en hebben we in het vakantiehuis alle ruimte voor knusse meidenavondjes. Megagezellig!
Het Tina herfstkamp duurt 5 dagen. Je kunt er ook voor kiezen om 3 dagen te komen.  

Meer info over Tina kamp herfstvakantie

Lekker zwemmen tijdens Tina kamp strand

Een strandvakantie vol girlpowerrr! Zwem als een zeemeermin, vlieg door de lucht met je powerkite en maak een bommetje vanaf een megaluchtkussen. Het Tina zomerkamp zit vol toffe activiteiten bij het water en het strand. Peddel samen over het water op de mega-sup en ga de strijd met elkaar aan tijdens de spannende beach-battle.

Na alle actie op het strand smikkel je van een heerlijk zelfgemaakt regenboogijsje. Daarna is het tijd voor de gezelligste pyjamaparty ooit: een sleepover met alle Tina-meiden!

Het Tina zomerkamp strand duurt 7 dagen. Vind je dat te lang? Dan kun je ook alleen de eerste 4 dagen meegaan.

Meer info over Tina Zomerkamp strand


Groepsfoto Tina zomerkamp bosBen jij een wat stoerdere Tina? Hou je van meidendingen maar ook van natuur en buiten zijn? Kies dan voor het Tina zomerkamp bos! We verblijven in een gezellige accommodatie midden in het bos. Hier kun je tussen alle Tina-activiteiten door lekker buiten je energie kwijt! 

Tijdens dit Tina kamp dansen we op de nieuwste hits, plonzen we in het zwembad, doen we een nail art workshop en maken we onze eigen zeep en parfum. Natuurlijk houden we ook een pyjamaparty: lekker tutten, kletsen, gek doen en film kijken. Gigagezellig!

Het Tina zomerkamp bos duurt 7 dagen. Je kunt ook alleen de eerste 4 dagen meegaan.

meer info over Tina zomerkamp bos


 

"We hebben veel lol gehad met z'n allen. De activiteiten waren erg leuk. We hadden ook elke dag even vrije tijd en dat was fijn. Zo kon je je ook altijd even terugtrekken als je dat wou. De begeleiders waren lief, grappig en betrouwbaar. Ik heb het geweldig gehad!!!"

Emma, over Tina Zomerkamp Strand

 

"Tina kamp was helemaal te gek!"

Louelle, over Tina Herfstkamp

 

"Mijn dochter zou het liefst weer alleen op kamp gaan. Zo kun je lekker nieuwe vriendinnen maken. Ook fijn dat er, als er plek is, verlengd kan worden. Zo kun je eerst even proberen of het echt iets voor je is."

Moeder van Rubiya, 8 jaar


Button ik wil boeken


Veelgestelde vragen