WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Op tienervakantie met Vinea

Wat zijn de populairste tienervakanties?

Actief, strand, een rondreis door Engeland? Wanneer de vakantieperiode eraan komt, betekent dat eindeloze opties aan vakantiekeuzes. Als tiener wil je misschien nog best wel een keertje met je ouders mee naar Frankrijk, maar hoe leuk zou het zijn om zelf, zonder ouders, deel te nemen aan een van onze populairste tienervakanties? Ook hier is de keuze reuze, daarom hebben wij in deze blog onze 5 populairste tienervakanties op een rijtje gezet!


Zeilkampen

Laten we eerlijk zijn, als je aan vakantie denkt, dan denk je aan zon en water! Zie je jezelf overdag al lekker op het water bezig zijn en in de avond aan de kade chillen met je nieuwe vrienden? Dan ben je niet de enige want onze zeilkampen zijn erg populair onder tieners! We bieden dan ook zeilkampen aan op verschillende zeilscholen, zoals Zeilkamp de Viking, Zeilkamp Us Hiem en Zeilkamp Us Twadde Hiem. Terwijl je de dagen doorbrengt op het water, gaan je zeilvaardigheden door de zeillessen met sprongen vooruit! En ook 's avonds is er natuurlijk genoeg te doen en kan je eindeloos spelletjes spelen totdat de zon onder gaat.

Tienervakantie zeilen

Surfkampen

Naast zeilen zijn er ook nog genoeg andere mogelijkheden op het water! Veel tieners kiezen er namelijk voor om te leren windsurfen en kitesurfen. Deze tienervakantie in Friesland brengt je veel actie, adrenaline en snelheid. Hier word je binnen no time een echte surfking of queen! Ons surfkamp in 's-Gravenzande wordt ook vaak gekozen. Hier krijg je overdag golfsurfles van professionele topsurfers en kan je in de avond hier lekker van bijkomen op het strand met je mede surfers. Een goeie combinatie van actief en chill dus!

Taalreizen

Dan even iets heel anders waar tieners ook enthousiast over zijn: taallessen volgen in het buitenland met een taalreis. Want zeg nou zelf, een week lang toffe dingen doen in een Engelse studentenstad en tegelijkertijd je Engels een flinke boost geven, dat klinkt toch ook supergaaf? Met onze taalreis naar Canterbury combineer je een taalcursus met allerlei leuke activiteiten in de stad en omgeving. Deze tienervakantie is niet alleen populair bij de deelnemers zelf, maar des te meer bij de ouders omdat je er ook nog wat van opsteekt. Een echte win-win!

Engels leren tijdens een taalreis tienervakantie

Outdoorvakanties

Actie en avontuur! Dat is iets wat altijd spannend blijft en veel tieners ook aanspreekt. Daarom zien we jaarlijks veel tieners tussen de bomen klauteren en door de rivieren crossen op onze Actie & Outdoor kampen. In de Belgische Ardennen kan je racen door de bossen en klimmen en ziplijnen tussen de boomtoppen. Wil je het iets verder opzoeken? Dan is Outdoor Spanje ook een veel gekozen vakantie! Dit is een actieve vakantie met activiteiten als canyoning, rivercrossing en een watertrekking. Ook voor wie liever dichterbij huis blijft, zijn er gave outdoorvakantie gewoon in eigen land. Omdat je elke dagen samen de vetste dingen doet, worden je kampgenoten binnen no time je beste vrienden!

Strand

Er is één vakantie die altijd wel populair zal zijn. Precies, een strandvakantie! Wat is er nou lekkerder dan met je tenen in het zand aan het water zitten? Hmm, wat stoere activiteiten bij het water, misschien? Daarom hebben wij actieve strandvakanties waarop je lekker veel afwisseling hebt in activiteiten. De grote favoriet bij tieners is Beach Action Texel. Hier ga je de ene dag mountainbiken door de bossen van Texel en bevind je je de andere dag surfend tussen de golven. Eén en al actie! En oké, af en toe natuurlijk ook wel even rustig chillen samen met je nieuwe vrienden.

Tienervakantie aan het strand

En, klinkt dit allemaal stiekem niet leuker dan wéér met je ouders naar Frankrijk? Voor de meeste tieners in ieder geval wel! Die zien zichzelf wel varen op de Friese meren, mountainbiken tussen de Texelse bossen en shoppen in de schattige straatjes van Canterbury. Probeer vooral een van onze tienervakanties uit en laat ons weten of dit een terechte top 5 is!