SNOWCAMP

Ga mee naar de sneeuw!

De zomer is nu toch echt voorbij. Gelukkig is er een nieuw tof vooruitzicht, namelijk WINTERSPORT! En extra leuk.. Hoe vet is het als je jouw wintersport kan combineren met een oud & nieuw feestje op de pistes van Oostenrijk? In Kaprun ben je altijd verzekerd van sneeuw, omdat een groot deel van de piste op een gletscher ligt. Ga je liever in de krokusvakantie op snowcamp? Ook dat kan! Ga dan met ons mee naar Zell am See of Saalbach-Hinterglemm. 


Snowcamp Kaprun

Nadat je kerst gezellig bij je ouders hebt doorgebracht ga jij je voorbereiden op jouw wintersport. De 29e stap je de bus in richting Oostenrijk! Onze touringcar brengt je regelrecht naar het skigebied Zell am See-Kaprun voor een week gegarandeerd sneeuw (er ligt namelijk een gletscher)!

 

Details van deze jongerenreis

Vertrekdatum: 29 december 2017
Reisduur: 10 dagen
Prijs: vanaf € 875


Zell am See - Kaprun

Dit mooie gebied is vooral bekend om de geweldige balans tussen alle niveaus pistes. Er zijn bij de Schmittenhöhe brede blauwe pistes waar je rustig kan beginnen (of al stiekem flink kan carven), maar zodra je hier naar de zwarte pistes gaat zal je merken hoe moeilijk en heftig het kan zijn. De gletsjer van Kaprun is 1 van de allerbekendste, niet alleen omdat je hier ook voor beginners en gevorderden goede pistes, maar omdat er een geweldig Funpark is en hier altijd sneeuwgarantie is!

 

Details van deze jongerenreis

Vertrekdatum: 23 februari 2018
Reisduur: 10 dagen
Prijs: vanaf € 899


Snowcamp Saalbach - Hinterglemm

270 km pistes die naadloos in elkaar overgaan en moderne skiliften die je in no-time naar de top van de berg brengen, op bijna 2000 meter. Sinds vorig jaar is er ook een rechtstreekse verbinding met Fieberbrunn, waardoor je nog mooiere dagtochten kan maken!

 

 

Details van deze jongerenreis

Vertrekdatum: 23 februari 2018
Reisduur: 10 dagen
Prijs: vanaf € 899


  • Je samen met (nieuwe) vrienden de tofste kampweek gaat beleven
  • Er altijd een fijne sfeer met een hechte groep is
  • Je plezier maakt en ondertussen iets nieuws leert 
  • Je op vakantie gaat met leeftijdsgenoten
  • Instructeurs gecertificeerd zijn, alles weten en veilig te werk gaan 
  • Onze reisleiders professioneel opgeleid en in het bezit van een VOG zijn 
  • Vinea al 65 jaar ervaring heeft 
  • Alle vakanties all inclusive zijn voor een eerlijke prijs
  • Je de garanties hebt van het ANVR en SGR

Meivakantie 

Ben jij al een 'Vineast' in hart en nieren en kan je geen genoeg krijgen van onze vakanties? Ga met ons mee in de meivakantie! Ook als je ons nog niet kent, ben je zeer welkom! Maar wees gewaarschuwd, als je eenmaal met ons mee op vakantie bent geweest, wil je vaker! Binnenkort kun je nog meer onze meivakanties op de website vinden, dus hou het in de smiezen! ;)

 

Zomervakantie

We zijn op dit moment druk bezig met het samenstellen van ons aanbod voor 2018! Hou de website in de gaten en meld ja aan voor de nieuwsbrief voor updates! We gaan natuurlijk terug naar oude vertrouwde locaties als Platja d'Aro, Ardennen en Torbole, maar we kijken ook naar andere locaties. In Nederland en misschien zelfs de Pyreneeën! Wat je ook kiest, onze enthousiaste reisleiders staan te popelen om je de mooiste week van de meiweek of zomervakantie te bezorgen!