SNOWCAMPS

Knal met Vinea de piste af!

Sta jij aan? De winter komt eraan! Ben jij ook zo stoked om naar verse poedersneeuw te happen? Gelukkig hebben wij voor jou alles wat je nodig hebt om samen met je vrienden de eerste tracks in de sneeuw te zetten. 


Zell am See - Kaprun

Overdag knallen op de pistes of in een van de toffe funparken. De dag sluiten wij uiteraard af met apres-ski. Samen bouwen we een feestje op de berg en gaan alle remmen los! 

 

Details van dit snowcamp

Vertrekdatum: 23 februari 2018
Reisduur: 10 dagen
Prijs: vanaf € 899,-


Saalbach - Hinterglemm

Met 270 km pistes die naadloos in elkaar overgaan en moderne skiliften die je in no-time naar de top van de berg brengen. Sinds vorig jaar is er ook een rechtstreekse verbinding met Fieberbrunn, waardoor je nog meer pistes af kunt knallen!

 

 

Details van dit snowcamp

Vertrekdatum: 23 februari 2018
Reisduur: 10 dagen
Prijs: vanaf € 899,-


Kaprun - Zell am See

In je foute outfit de piste af en carnaval vieren in de sneeuw. Tijdens deze week zullen de Oostenrijkers wel door hebben dat Nederlanders knettergek zijn! 

 

 

Details van dit snowcamp

Vertrekdatum: 9 februari 2018
Reisduur: 10 dagen
Prijs: vanaf € 825,-


Kaprun - Zell am See

Oud en nieuw vieren in de sneeuw, wie wilt dat nou niet? De 29e stap je de bus in richting Oostenrijk! Onze touringcar brengt je regelrecht naar het skigebied Zell am See-Kaprun voor een week gegarandeerd sneeuw (er ligt namelijk een gletscher)!

 

Details van dit snowcamp

Vertrekdatum: 29 december 2017
Reisduur: 10 dagen
Prijs: vanaf € 825,-


  • Je samen met (nieuwe) vrienden de tofste kampweek gaat beleven
  • Er altijd een fijne sfeer met een hechte groep is
  • Je plezier maakt en ondertussen iets nieuws leert 
  • Je op vakantie gaat met leeftijdsgenoten
  • Instructeurs gecertificeerd zijn, alles weten en veilig te werk gaan 
  • Onze reisleiders professioneel opgeleid en in het bezit van een VOG zijn 
  • Vinea al 65 jaar ervaring heeft 
  • Alle vakanties all inclusive zijn voor een eerlijke prijs
  • Je de garanties hebt van het ANVR en SGR

Meivakantie 

Ben jij al een 'Vineast' in hart en nieren en kan je geen genoeg krijgen van onze vakanties? Ga met ons mee in de meivakantie! Ook als je ons nog niet kent, ben je zeer welkom! Maar wees gewaarschuwd, als je eenmaal met ons mee op vakantie bent geweest, wil je vaker! 

 

Zomervakantie

Het aanbod van 2018 staat online! Meld ja aan voor de nieuwsbrief voor updates! We gaan natuurlijk terug naar oude vertrouwde locaties als Platja d'Aro, Ardennen en Torbole, maar we kijken ook naar andere locaties. In Nederland en zelfs de Pyreneeën! Wat je ook kiest, onze enthousiaste reisleiders staan te popelen om je de mooiste week van de meiweek of zomervakantie te bezorgen!