WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Actief zomerkamp vol outdooractiviteiten

Outdoorkamp Ardennen

Als jij op zoek bent naar een actieve vakantie vol stoere outdoor activiteiten dan zijn de Belgische Ardennen de perfecte plek! Met een bergachtig landschap en volop natuur is hier van alles te doen. Ons Outdoorkamp Ardennen is dan ook al jaren een van dé Vinea favorieten! Bekijk meer informatie over outdoor kampen in binnen- en buitenland.

  1. Voor 13 - 18 jaar
  2. Volop uitdagingen en gave ervaringen
  3. Lekker veel buiten in de natuur
  4. Nieuwe vrienden en vriendinnen maken
  5. Outdoorkamp Ardennen in de zomervakantie
None

Op avontuur in de Ardennen

De Ardennen in België zijn helemaal niet zo ver rijden van Nederland, en toch voelt het als een heel andere wereld. Een wereld vol natuur en avontuur! Denk aan bossen, heuvels, valleien en kronkelende beekjes.

Tijdens Outdoorkamp Ardennen ga je superveel gave dingen beleven. Een outdoor kamp is dé manier om allerlei nieuwe activiteiten uit te proberen. Dingen die je anders niet zomaar doet. Bijvoorbeeld een highrope parcours, op bivak, rotsklimmen en abseilen. Of wat dacht je van een trapezesprong? Sommige activiteiten lijken misschien best spannend in het begin, maar je zult vanzelf ervaren hoe gaaf het is als je het eenmaal toch durft te doen. Natuurlijk mét aanmoediging van je kampgenoten!

Verblijf middenin de natuur

De bestemming van deze outdoorvakantie is het Belgische dorpje Barvaux. Hier verblijven we op een heuvel midden in de natuur. In de omgeving vind je ruige bossen, beekjes, rivieren en rotsen maar ook prachtige oude dorpjes en kasteelruïnes. Perfect voor alle outdooractiviteiten die op het programma staan!

We slapen in luxe huisjes van alle gemakken voorzien. Denk aan een loungebar, dj-hoek, barbecue, overdekt terras en natuurlijk een kampvuurplek. En oja, er is een klimrots op loopafstand!

None

Outdoorkamp Ardennen voor 13-15 en 15-18 jaar

Dit outdoorkamp is er voor alle jongens en meiden die actief zijn in de buitenlucht. We bieden de vakantie aan voor twee leeftijdsgroepen, namelijk voor tieners van 13 t/m 15 jaar en voor jongeren van 15 t/m 18. Het programma is voor beide ongeveer hetzelfde, maar we passen de activiteiten aan op de leeftijd. De instructeurs zorgen ervoor dat jij precies genoeg uitdaging hebt tijdens de outdooractiviteiten.

Het leuke is dat je op kamp al die gave dingen samen meemaakt met leeftijdsgenoten. Na een avontuurlijke dag kletsen jullie ’s avonds bij het kampvuur over wat je allemaal hebt meegemaakt. En voor je het weet zijn je kampgenoten goede vrienden geworden.

Kies jouw Outdoorkamp
None

Wat anderen vonden van hun Outdoorkamp Ardennen

9,7

Tessa
Leeftijd: 17

8,9

Freek
Leeftijd: 10

Onze kinderen raken niet uitgepraat over hun Outdoorkamp in de Ardennen ook horen wij dat er gevarieerd eten was en dat er vaste bedtijden waren en een duidelijke dagstructuur. Wij laten ze volgend jaar opnieuw met een gerust hart bij jullie achter!

Fleur
Leeftijd: 48

Veelgestelde vragen