WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Kampen in de Belgische Ardennen

Vol actie en outdooractiviteiten

Als jij op zoek bent naar een actieve vakantie vol stoere outdoor activiteiten dan zijn de Belgische Ardennen de perfecte plek! Met een bergachtig landschap en volop natuur is hier van alles te doen. Vinea biedt verschillende outdoor kampen aan in de Ardennen, van kampen met vooral leuke sportieve aciviteiten tot meer uitdagende programma's voor de echte outdoorfanaat! 

  Voor 10 - 18 jaar

  Volop uitdagingen en gave ervaringen

  Lekker veel buiten in de natuur

  Nieuwe vrienden en vriendinnen maken

  Kampen in de zomervakantie en herfstvakantie

Button bekijk alle outdoor kampen


De Ardennen in België zijn helemaal niet zo ver rijden van Nederland, en toch voelt het als een heel andere wereld. Een wereld vol natuur en avontuur! Denk aan bossen, heuvels, valleien en kronkelende beekjes.

Met een vakantiekamp in de Ardennen ga je superveel gave dingen beleven. Een outdoor kamp is dé manier om allerlei nieuwe activiteiten uit te proberen. Dingen die je anders niet zomaar doet. Bijvoorbeeld een highrope parcours, op bivak, downhill karten en abseilen. En dat alles doe je samen met leeftijdsgenoten, wat het extra leuk maakt. Na een avontuurlijke dag kletsen jullie ’s avonds bij het kampvuur over wat je allemaal hebt meegemaakt. En voor je het weet zijn je kampgenoten goede vrienden geworden.


outdoor kamp Ardennen, outdoorkamp, outdoor activiteiten Ardennen

Heb jij wel eens een echte rots beklommen? Of een highrope parcours afgelegd hoog tussen de bomen? Je gaat het allemaal meemaken tijdens dit outdoor kamp! En dat is nog lang niet alles natuurlijk, want je gaat ook kanoën op een stromende rivier, mountainbiken over heuvelige bospaadjes, boogschieten en meer! Het Outdoor kamp Ardennen is er voor 3 leeftijdsgroepen: 10-13, 13-15 en 15-18 jaar. De activiteiten zijn aangepast op de leeftijd zodat het voor iedereen precies uitdagend genoeg is.

Ook niet verkeerd: tijdens dit kamp slaap je in luxe huisjes met loungebar, dj-hoek, kampvuurplek en meer. En dat allemaal midden in de natuur.

Meer over de outdoorkampen in de Ardennen


Masterclass Outdoor Ardennen, outdoor activiteiten Ardennen

Wil jij tijdens jouw outdoorvakantie eigenlijk nét iets meer dan 'gewoon' outdoor activiteiten doen in de natuur? Misschien omdat je al het al vaker hebt gedaan? Dan is dit jouw outdoor kamp!

Tijdens de Masterclass Outdoor Ardennen doe je vette dingen zoals klimmen, abseilen en raften. Daarbij krijg je extra tips en tricks om zelf een outdoorexpert te kunnen worden. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een redding uitvoert op het highrope parcours. Deze week zet je de eerste stappen om misschien wel zelf instructeur te worden! De Masterclass is er in de zomer voor de leeftijden 13-18 jaar.

Meer info Masterclass outdoor Ardennen


 

"We hebben zoveel geweldige activiteiten ondernomen, angsten overwonnen en heel veel leuke herinneringen gemaakt. De reisleiders waren super aardig en hilarisch, maar ook serieus als dat nodig was. Het eten was heerlijken er was altijd genoeg voor iedereen. Ik heb de week van m'n leven gehad!"

Tessa, 17 jaar

 

"Ik vond het best spannend, maar toen ik er was wilde ik nog een week blijven. Alle activiteiten en de begeiding waren zo leuk!"

Freek, 10 jaar

 

"Onze twee kinderen raken niet uitgepraat over hun outdoorkamp in de Ardennen. Tussen de verhalen over mega stoere activiteiten door, vertellen ze ook dat ze het eten erg lekker vonden, horen wij dat het gevarieerd en ook gezond was dat er vaste bedtijden waren en een duidelijke dagstructuur. Onze complimenten. Wij laten ze volgend jaar opnieuw met een gerust hart bij jullie achter!"

Fleur


Button ik wil boeken


Veelgestelde vragen