WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Zeilschool de Steven

Zeilkampen in Friesland

Zeilschool De Steven in watersportdorp Langweer is dé jeugdzeilschool van Nederland. Al vanaf 7 jaar kunnen kinderen hier leren zeilen of windsurfen op de Friese meren. In de zomer-, herfst- en meivakantie organiseert Vinea op De Steven superleuke zeilkampen voor de leeftijdsgroep van 7 t/m 12 jaar. Daarnaast zijn er gedurende het jaar ook af en toe zeilkampen voor iets oudere kinderen. 

Groen vinkje​  Dé jeugdzeilschool van Nederland

  CWO-gecertificeerd

Groen vinkje  Keus uit verschillende disciplines en boten

  Enthousiaste instructeurs en knotsgekke leiding

  Volop gezelligheid & plezier

Button zeilkamp kiezen


Zeilkampen Friesland, Zeilschool De Steven, leren zeilen in Friesland

Op Zeilschool de Steven kun je leren zeilen tijdens een van de zeilkampen in de schoolvakanties of een zeilcursus zonder overnachting. De zeilschool ligt direct aan de oude haven van Langweer, zodat je elke dag binnen no-time op het water bent. Zo kun je zoveel mogelijk leren en je CWO-diploma of -vorderingenstaat halen. De zeilkampen zijn geschikt voor zowel beginnende zeilers als voor kinderen die al ervaring hebben. Je krijgt altijd les op je eigen niveau. 

Maar zeilkamp is méér dan een hele week op het water! Wat dacht je van leuke buitenspellen, gekke verkleedpartijen en onvergetelijke thema-avonden? Onze knotsgekke staf weet altijd de leukste activiteiten te bedenken. Zo beleeft iedereen een topvakantie!


De hele zomervakantie thuiszitten is hartstikke saai. Dus waarom niet een week op zeilkamp om te leren zeilen in Friesland? Op Zeilschool De Steven heeft Vinea heeft een eigen loods met veel verschillende boten, van optimist tot catamaran. Naast verschillende zeildisciplines kun je op De Steven ook kiezen voor windsurfen. We varen hier op de Langweerderwielen, een hele geschikte plek voor een eerste kennismaking met watersport of om beter te leren zeilen.

Tijdens de hele zomervakantie zijn er op de Steven zeilkampen voor kids van 7 t/m 12 jaar. Wie 7 dagen kamp te lang vindt, kan ook 4 dagen komen! De laatste week van de zomervakantie is er ook een zeilkamp voor oudere kinderen van 12-18 jaar.

Meer over zeilkampen op Zeilschool De Steven

Leren zeilen in Friesland met een zeilcursus bij Zeilschool De Steven

Wie graag wil leren zeilen, maar (nog) niet ergens anders wil of kan slapen, kan kiezen voor een zeilcursus zonder overnachting. Dat betekent een week vol fun op het water, en 's avonds gewoon lekker in je eigen bed slapen. Ideaal voor jonge, beginnende zeilers (7 t/m 12 jaar). Onze enthousiaste zeilinstructeurs staan te springen om te zorgen dat de cursisten hun eerste meters op het water kunnen maken!

Tijdens de zeilcursus op zeilschool De Steven krijg je halve dagen zeilles, in de ochtend of in de middag. Je gaat het water op in een optimist, een klein stabiel bootje waarin veel ervaren zeilers ook ooit zijn begonnen met zeilen. 

Meer info over Zeilkamp voor 12-18 jaar


Nazomer Zeilweekend, weekend zeilkamp, reünie zeilkampBen jij op zeilkamp geweest en heb je een geweldige tijd gehad? Krijg je heimwee als je eraan terugdenkt? Kom dan naar het Nazomer Zeilweekend en ga gewoon nóg een keer met jouw zeilvrienden het water op! Veel beter toch, dan weer een heel jaar moeten wachten? Dit weekend staat in het teken van herinneringen ophalen, heel veel gezelligheid met elkaar en natuurlijk heerlijk zeilen of windsurfen. Zoals je gewend bent krijg je les op je eigen niveau van onze enthousiaste instructeurs.

Om het plaatje compleet te maken mogen natuurlijk de leuke avondspellen, frietfeest en een gezellige party in de avond niet ontbreken! Zo voelt het weer héél even net alsof het zomer is…

Meer over het nazomer zeilweekend, reünieweekend voor zeilers en surfers


Zeilen in Friesland in de herfstvakantie, herfstvakantie zeilkamp Zeilschool de Steven

Kom in de herfstvakantie zeilen in Friesland! Het zeilseizoen is dan heus nog niet afgelopen, dit is juist een goed moment om (nog beter) te leren zeilen of windsurfen! Er zijn in de herfstvakantie zeilkampen voor de leeftijdsgroepen van 7 t/m 12 en 12 t/m 15 jaar.

Voel de wind door je haren terwijl je werkt aan je skills. De lessen worden afgestemd op jouw niveau en zijn daardoor altijd precies uitdagend genoeg. Na een dag hard varen warmen we lekker binnen op en staat er een te gek avondspel op het programma. Het wordt (weer) een megagezellige kampweek!
 

Meer over Zeilkampen Us Twadde Hiem


 

"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft." 

- Karlijn

 

"Het watersportkamp van mijn zoon was zijn eerste keer alleen op pad. Zeer leuke en gezellige crew. Oog voor watersport en je kind! Iedereen wordt betrokken."

- Liedewij

 

"Ik heb veel geleerd en mijn diploma's gehaald. Ook was het gezellig met mensen, er zitten altijd wel een paar aardige kinderen bij."

- Fred


Vinea beoordeling en reviews op Reisgraag.nl


Button ik wil boeken


Veelgestelde vragen