WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Zeilschool de Viking

Zeilschool De Viking ligt in Wolphaartsdijk in Zeeland, direct aan het Veerse Meer. Een rustig, gedeeltelijk ondiep meer waar je goed kunt leren zeilen. Bij de Viking zijn alle leeftijdsgroepen welkom en je kunt hier zeilen in bijna de hele boot van Vinea. Er zijn zeilkampen voor kinderen en jongeren van 7 t/m 18 jaar en je kunt hier ook opleidingen volgen voor zeilinstructeur of kampstaf. ​

Groen vinkje​  Zeilschool voor alle leeftijden

  Ideale ligging direct aan het water

Groen vinkje  Rustig en ruim vaarwater met leuke eilandjes

  Superleuke begeleiding & instructeurs

  Mogelijkheid om instructeur/stafopleiding te volgen

Button zeilkamp de viking kiezen


Leren zeilen in Zeeland bij Zeilschool de Viking

Zeilen is super tof! Je bent lekker buiten, voelt de wind door je haar en de zon in je gezicht. Tegelijkertijd betekent zeilen actie en gezelligheid. Snelheid, spanning en competitie bij een westrijdje over het meer. Nieuwe vrienden maken terwijl je samen de boot bestuurt.

Wil jij met Vinea leren zeilen in Zeeland? Op de Viking hebben we de leukste kampen voor verschillende leeftijden. Of jij al vaker hebt gezeild of het voor het eerst wil gaan doen, maakt helemaal niet uit. De lessen worden altijd afgestemd op jouw niveau. De instructeurs zijn trouwens CWO-gecertificeerd, wat betekent dat je bij de Viking ook een officieel zeildiploma kan halen.


Leren zeilen in Zeeland, zeilkamp Zeilschool De Viking

Bij Zeilschool de Viking draait alles om veilig en met zoveel mogelijk plezier leren zeilen. Tijdens het zeilkamp ben je dan ook elke dag op het water te vinden! Je kiest zelf in wat voor soort boot je wil varen. Lijkt het je leuk om samen te werken in de Laser Pico, of ben je liever zelf kapitein in een Optimist of snelle O’pen Bic? 

Misschien vind je het best spannend om zonder ouders op zeilvakantie te gaan. Dat duurt waarschijnlijk maar heel even, want voor je het weet heb je nieuwe vrienden gemaakt! Onze enthousiaste instructeurs en ervaren reisleiding weten precies hoe ze deze week voor iedereen superleuk maken. Bijvoorbeeld met gezellige avondprogramma's en spellen voor tussen het zeilen door. Dat maakt jouw zeilvakantie extra leuk! 

Meer info over Zeilkamp de Viking 7-12 jaar

Leren zeilen in Zeeland bij Zeilschool de Viking

Met je gezicht in de zon en de wind in de zeilen zoef je over het water. Zie je het al voor je? Deze vakantie ben je elke dag op het water. Jezelf uitdagen en (nóg beter) leren zeilen, daarvoor moet je bij Zeilschool de Viking zijn. Ook als je nog geen ervaring hebt, is dit een goede plek om te beginnen met zeilen!

Zeilschool de Viking heeft een grote vloot met boten voor verschillende niveaus en wensen. Kies je voor een zwaardboot, kielboot of wordt het toch een catamaran? Binnen elke discipline hebben we verschillende boten klaarliggen. Naast zeilen is er natuurlijk tijd om lekker te relaxen en organiseren we gezellige avondactiviteiten.  

Meer info over Zeilkamp voor 12-18 jaar


Leren zeilen in de optimist bij Zeilschool de Viking

Speciaal voor beginnende zeilers is er de optimistencursus. Met deze cursus maak je in 5 dagen kennis met zeilen. Je gaat het water op in een optimist: de beste boot om in te leren zeilen! Onze professionele instructeurs leren jou alle beginselen van het zeilen. Hoe je goed in de boot moet zitten, hoe je heen en weer vaart en bochten maakt. Door middel van allerlei leuke oefeningen zorgen de instructeurs ervoor dat jij, terwijl je leert zeilen, vooral ook veel plezier beleeft! Na deze week wil je vast en zeker vaker in een zeilboot het water op. 

Dit is een zeilcursus zonder overnachting. Je kunt kiezen uit zeillessen in de ochtend of in de middag. 

Meer over Zeilcursus optimist bij Zeilschool de Viking


Leren zeilen in de meivakantie of herfstvakantie

Bij de Viking kun je niet alleen in de zomer leren zeilen, maar ook in de meivakantie en herfstvakantie. Zo heb jij een extra kans om te werken aan je vaardigheden, of om een nieuwe hobby te beginnen!

Niets fijner dan in het voorjaarszonnetje het water op te gaan en je meivakantie te gebruiken om (nog beter) te leren zeilen. De instructeurs zitten vol energie en staan te springen om na een rustige winter eindelijk weer les te kunnen geven: het zeilseizoen is weer geopend!

Of pak juist in de herfst de laatste kans om nog nét voor het seizoen sluit een weekje het water op te gaan met je (nieuwe) zeilvrienden

Meer over zeilen in mei


 

"Goed verzorgd, leuke leiding, prima eten en vooral heerlijk kunnen zeilen!" 

- Isabelle

 

"Wende vond het kamp verschrikkelijk leuk! Het brulboekje kent ze uit haar hoofd en ze weet nu echt al veel van zeilen. En dat allemaal binnen één week. Helemaal top!!!"

- Ouder(s) van Wende

 

"Super leuk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft." 

- Karlijn


Button ik wil boeken


Veelgestelde vragen