Zeil, kite en windsurf Strand Rondreizen Outdoorreizen Taalreizen
Ga naar:
Zeil, kite en windsurf
ˇ
ˆ
  • Zeil, kite en windsurf
  • Strand
  • Rondreizen
  • Outdoorreizen
  • Taalreizen

Zeil, kite en windsurf

Hangend in de trapeze van je zwaardboot over het water scheren, gezelligheid en teamwork met vakantiegenoten in een valk, je eerste meters zeilen in een optimist of nieuwe tricks uitproberen op een windsurf- of kiteboard. Wat je discipline, niveau of leeftijd ook is, jij wil het liefst de hele dag op het water bezig zijn. En dat weten we bij Vinea, want de Vinea zeilscholen lagen 65 jaar geleden aan de basis van het ontstaan van Vinea. Vandaag de dag worden onze zeil- en surfkampen gekenmerkt door vooruitstrevendheid, kwaliteit, veiligheid, heel veel plezier, goed opgeleide instructeurs en nieuwe en terugkerende vrienden. Zo beleef jij elke schoolvakantie opnieuw een onvergetelijk zeilkamp en verbeter jij je vaardigheden verder op een van onze CWO (commissie watersport opleidingen) gecertificeerde zeilscholen.

Je kan kiezen uit de verschillende locaties:

Zeilschool Us Hiem
Hard zeilen, veel relaxen en de vetste feesten. Dit is de Vinea lifestyle die je gaat mee maken op zeilschool Us Hiem. Sinds jaar en dag is zeilschool Us Hiem dé 15-19 locatie van Friesland. Overdag ben je actief aan het zeilen en wordt je getraind door de beste instructeurs die Vinea te bieden heeft. Hier staat je niks in de weg om een hoog zeil niveau te bereiken. Na het zeilen heb je alle mogelijkheden om bij te komen van de dag op onze vernieuwde chill spot.

Vinea Telstar Surfkamp
Fan van wind- en kitesurfen? Dan is deze surfweek echt iets voor jou. Het maakt niet uit welk niveau je hebt. Beginneling of prof: het Vinea-Telstar-Surfcamp is voor iedereen dé spot om te surfen.

Lees meer