Op zomerkamp met Vinea

Leuk dat je interesse hebt in Vinea Vakanties. Wist je dat we al heel lang bestaan? Al meer dan 65 jaar om precies te zijn. En al die tijd organiseren wij zomerkampen en jongerenreizen in de leeftijd van 7 t/m 19 jaar. Zowel in binnen- als buitenland. Aan zee of in het bos. De ene keer wat serieuzer, de andere keer alleen maar fun. Maar allemaal met 1 gemene deler: het wordt jouw allerleukste week van het jaar.

Ons kantoor staat in Utrecht. En van daaruit wordt alles georganiseerd en worden nieuwe zomerkampen en jongerenreizen bedacht. Dit jaar staan de volgende reisonderwerpen op het programma:


Je komt altijd bij leeftijdsgenoten in de groep en wil je alleen gaan, dan is dat geen probleem. Dat doen een heleboel anderen ook. Juist leuk, leer je snel nieuwe mensen kennen.

Omdat we al zo lang meedraaien, weten we waar we het over hebben. We weten wat leuk is om te doen op een kamp, we sluiten goed aan bij de belevingswereld van de leeftijdsgroep en veiligheid staat hierbij voorop. Daarbij hebben we ook nog geweldige reisleiding en instructeurs. Dit zijn jonge, enthousiaste mensen die het te gek vinden om kinderen te vermaken en les te geven. We leiden ze zelf op zodat we zeker weten dat iedereen hetzelfde VINEA gevoel uitstraalt.

Kom het zelf ervaren! Ontdek hier alle zomerkampen!


 

 

Jij wilt met Vinea mee in de zomervakantie omdat:

​Je de tijd van je leven hebt met nieuwe vrienden en vriendinnen
Dit veel leuker is dan thuiszitten voor de TV
De reisleiders professioneel én lekker gek zijn
Je alleen maar je koffer hoeft mee te nemen, het is all inclusive
Je aan je ouders kan zeggen dat we lid zijn van de ANVR, SGR en Steunpunt Kindervakanties en dat het gewoon goed geregeld is!